BSO Bernewille

13 oktober 2014

in BSO Bernewille

 

De eerste schoolweken zijn in middels geweest en we zitten alweer volledig in het ritme.
Op 20 september hebben we een tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs georganiseerd en hiervoor zijn met de kinderen afgelopen weken erg druk geweest. Zo hebben we glazen potjes afgeplakt met schilderstape en vervolgens in verschillende kleuren gespoten. Na paar minuten drogen haal je de tape eraf en dan kun je gaan versieren.
Hierin kun je dan een waxinelichtje doen en gezellig op tafel zetten.

Ook hebben we raamhangers gemaakt van een tak en kralen. Het zijn erg vrolijke en mooie Eye-catchers geworden. We hopen dat we zoveel mogelijk kunnen verkopen op de de tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs.bso-oct
Samen met de leidsters van de BSO hebben een aantal kinderen op een canvasdoek een prachtige boom geschilderd en vervolgens met een lijmpistool knopen erop gelijmd. Het effect is echt super leuk geworden!

Ook hebben de kinderen cupcakes gebakken voor de verkoop op de beurs. Het was wel erg lastig om ze niet gelijk op te eten, het rook zo lekker!

Topper van de maand:
Omdat alle kinderen zich volledig hebben ingezet deze maand voor de tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs, benoemen we alle kinderen van de BSO tot topper van de maand!! De mooiste creaties zijn gemaakt en bedacht!! Super gedaan!!
Welkom:
Huub en Joost zijn afgelopen maand erbij gekomen en we heten ze daarom van harte welkom. Huub en Joost, veel speelplezier bij BSO Bernewille!