Plaatselijk Belang

13 oktober 2014

in Plaatselijk Belang Heeg

Nieuws van Plaatselijk belang!
We hebben een nieuwe penningmeester en die stellen we trots aan u voor: Douwe Vermaning. Hij woont op it Fabriek met vrouw en kleine meid, werkt bij de RABO bank en is al een paar vergaderingen aanwezig geweest. We zijn blij met Douwe, hij is een frisse wind voor ons bestuur.
Hij volgt Sjoerd Ypma op. Sjoerd heeft zeker 10 jaar de penningen verzorgd dus mag hij deze functie neerleggen. Sjoerd blijft betrokken via de energiegroep. Tijdens de voorjaarsvergadering zullen we Douwe persoonlijk aan u voorstellen en Sjoerd officieel bedanken.

8 november
Energiebeurs
it Heechhûs.

PBH is hier met alle visiegroepen aanwezig met een stand. Onze visiegroepen zijn allemaal volop aan het werk. De opening van de beweegtuin en groentetuin bij Talma is dan een feit, maar deze groep heeft nog veel meer plannen. De geldkraan is bijna dicht, en toch ziet onze wandelpadengroep een mogelijkheid het voetpad langs het meer te realiseren. Oplossingsgerichte denkers, met een vleugje koppigheid, krijgen veel gedaan. De Heech-sportief-groep, heeft vooral energie nodig, zij hebben prachtige plannen en moeten ervoor blijven gaan!! Heech-promotie heeft een pracht zomerprogramma gepresenteerd, zijn zij tevreden? Hoe staat het eigenlijk met de plannen voor een nieuwe begraafplek? Bezoek de energiebeurs, wij, en onze groepen informeren u graag.
Seizoen 2014/2015 starten we een lokale-kringloopgroep. Zoals we ook in ons visieboek omschreven hebben, zijn er plannen voor: een milieu rotonde, meer en betere afvalscheiding, een afvalcoach? Willen wij onze duurzame doelen realiseren, dan moeten we hier mee aan de slag. Wilt u meedoen of meedenken? Bezoek onze stand 8 november en geef u op. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via onze site of één van ons aan de mouw trekken.

Hebt u onze vernieuwde website al gezien?
plaatselijk belang-oct-Onze website wordt regelmatig bezocht, u weet hem te vinden gelukkig. We plaatsen elke maand de notulen van de vorige vergadering, houden u op de hoogte van nieuwtjes, vertellen over de vorderingen van de visiegroepen en andere actuele ontwikkelingen. Ook hebben we een fotogalerij waar u, natuurlijk, van mag downloaden. Hebt u zelf nog een mooie foto voor op de site stuur deze dan naar ons op, dan plaatsen we die erbij. Ook onze contact gegevens staan erop. Hebt u ons iets te melden dan kan dat ook via de site. Wij houden u op de hoogte!

Tot 8 november! Groet, Hans, Herman, Anneke, Ale, Douwe C, Douwe V, Sjoerd en Marijke.