Terugblik Heechsimmerfestival

13 oktober 2014

in Evenementen

Zaterdag 12 juli 2014 heeft het Heechsimmerfestival voor de twaalfde keer plaats gevonden op het strand van Heeg. Om half acht is het festival gestart, met prachtig weer, met de jonge gedreven opkomende band Nicsz. Na deze fantastische opening is de band Sky pilots aan de beurt, na Oeral en De Wereld Draait Door spelen ze nu op het heechsimmerfestival. Deze band weet het beste uit rock en roll te combineren en dat was te horen. Daarna was het de beurt aan misschien wel de bekendste act van de avond: Nielson en band. Iedereen zong uit volle borst mee met onder andere de nummers: Steek je kop in het zand en het welbekende nummer Hoe, Nielson en zijn band zetten een fantastisch optreden neer met een goede energieke performance. Een zeer geslaagd optreden van een top artiest. Bij het kopen van een kaartje in de voorverkoop kon je kans maken op een meet en greet met Nielson, deze meet en greet is gewonnen door Lisanne Sieburgh.

Als afsluiter speelde de top 100 band Trots, deze coverband bracht vele bekende dansbare muziek ten gehore, er werd volop gedanst met soms blote voeten in het zand. Ook kon tijdens het festival voetbal worden gekeken op een groot scherm. Al met al een prachtige zomeravond waar een ieder ogen en oren te kort kwam. We hopen jullie allen volgend jaar weer te zien op het strand van Heeg, de datum is dan: zaterdag 11 juli

Kijk voor de foto’s op www.heechsimmerfestival.info

Hierbij willen wij als bestuur alle vrijwilligers en bedrijven bedanken voor de inzet en voor het gebruik van materialen voor, tijdens en na het festival.