Voorwoord

13 oktober 2014

in Voorwoord

Geachte lezer(es),

voorwoord-octZo met de kortere avonden wordt het duidelijk dat we alweer verder in het jaar komen. De R zit alweer een poosje in de maand, maar nu komt zelfs de herfstvakantie al in zicht! De kinderen hebben de eerste periode alweer op school doorgebracht in hun nieuwe klas of zelfs op hun nieuwe school. Voor de één is het onderhand al gewoon, maar voor de ander kan het best wel even wennen zijn. Maar als je het samen met je vriendjes en vriendinnetjes leuk maakt, wil je straks niet meer anders!
Met de mooie droge dagen is het nog goed vertoeven in Heeg. En als deze maand de wintertijd in gaat, blijft het even wat langer licht. In de nacht van zaterdag 25 oktober op zondag 26 oktober gaat de klok één uur achteruit om 3:00 naar 2:00 uur. Zet u de wekker om de tijd voorwoord-octoberdan even goed te zetten?
Hoewel we niet mogen klagen qua weer, is het ’s avonds toch wel fijn om het kacheltje weer aan te zetten. Is het voor u een draai aan de thermostaat, of een extra blokje hout in de haard? In ieder geval ideaal voor een gezellig avondje thuis. En als u er toch even uit wilt, kan dat ook in Heeg! Pak de agenda uit deze Sylboade erbij en zet de bloemetjes maar eens buiten.
Hoewel het al snel genoeg gaat, wil ik u ook alvast informeren over de Kerswensen die in het December-nummer van de Sylboade komen te staan. Kerst?!? Ja, inderdaad! Nu alvast even een vooraankondiging zodat u even kunt nadenken welke wens u zou willen insturen voor uw mede-Hegemers. In het volgende nummer volgt meer informatie hierover.
Laten we nu maar weer even terugkomen op de dag van vandaag. Neem plaats in uw leesstoel en geniet van al het nieuws uit uw dorp.

Veel leesplezier!

Marcel Langeland (voorzitter)