Nieuws van SSS Heeg

24 december 2014

in SSS Heeg

gymnastiekvereniging S.S.S. Heeg

Zaterdag 1 november was het eindelijk weer zover en heeft er weer een geweldige uitvoering plaatsgevonden in “It Heechhus”.

De voorstellingen vonden plaats om 14.30 uur en om 18.30 uur en beide keren zat de zaal stampvol met wereldreizigers. De toeschouwers werden door de leden van gymnastiekvereniging S.S.S. Heeg meegenomen op een spectaculaire reis rond de wereld. Bij binnenkomst in het Heechhus werden de toeschouwers verwelkomd door de stewardessen en konden ze bij de balie inchecken met hun instapkaarten om via de gate plaats te nemen in het vliegtuig. Door middel van een groot scherm werden de toeschouwers meegenomen langs diverse landen. In ieder land werden de reizigers eerst getrakteerd op een introductiefilmpje met bezienswaardigheden en informatie over het desbetreffende land om alvast in de juiste sfeer te komen.
Daarna volgden diverse geweldige acts met dans, gymnastiek al dan niet met behulp van toestellen en acrobatische gymnastiek op de muziek van het desbetreffende land. Zo zijn we deze zaterdag onder andere in 1 dag van onder andere Frankrijk naar Amerika en de Zuidpool gevlogen. Verkleed als Pinguïns, apen, Spaanse danseressen, meisjes met rokjes van stro, geisha’s uit Japan. Van alles kwam voorbij. Allemaal toonden ze hun enorme talenten aan het  aanwezige publiek. Als slotact waren we weer met z’n allen terug in Nederland.

Iedereen kwam weer binnen in oranje of Friese kleding zwaaiend met Nederlandse en Friese vlaggetjes of met rood, wit en blauwe ballonnen. Kortom we hebben met z’n allen weer een geweldige, energieke en afwisselende voorstelling gemaakt. Speciale dank hiervoor aan  Rimmer en Antje Abma die met behulp van de gymnasten superacts in elkaar hebben gezet.

Graag willen we verder ook iedereen heel erg bedanken die op welke manier dan ook heeft meegewerkt aan deze geweldige uitvoering. Het was fantastisch! Zonder alle hulp was het nooit zo’n mooie reis geworden. En natuurlijk niet te vergeten alle gymnasten voor hun sportieve en enorme inzet om deze uitvoering tot iets moois te maken!

Uitvoering gym SSS

Uitvoering gym SSS

Aanpassingen tijden kleutergym
De Kleutergroep is op dit moment erg groot, waar we natuurlijk erg blij mee zijn!! Om efficiënt en op een veilige manier les te kunnen geven is een groep van bijna 30 kleuters te groot.
De kleutergroep is daarom in tweeën gedeeld.

De kleuters van groep 1 basisonderwijs krijgen vanaf 12 november gymles van 13.00 u. tot 13.45 u. De kleuters van groep 2 basisonderwijs krijgen gymles van 13.45 u. tot 14.30 u.

Is uw kind 4 jaar en mag het naar de basisschool dan is hij/zij ook van harte welkom op de gym bij gymnastiekvereniging S.S.S.
Kom gerust eens langs met uw kleuter of laat uw kind twee lessen op proef meedoen.
Ook in de andere groepen zijn nieuwe leden van harte welkom!

Lestijden:

Woensdagmiddag:
13.00 u.- 13.45 u. kleuters groep 1 basisschool
13.45 u.- 14.30 u. kleuters groep 2 basisschool
14.30 u. – 15.30 u. meisjes groep 3 en 4 basisschool
15.30 u. – 16.30 u. meisjes groep 5 en 6 basisschool
16.30 u. – 17.30 u. meisjes groep 7 en 8 basisschool en selectie jongens

Donderdagmiddag:
16.00 u. – 17.15 u. Jongste selectie meisjes
17.15 u. – 18.15 u. jongens vanaf 6 jaar

Donderdagavond:
18.15 u. – 19.15 u. meisjes recreatie v.o. vanaf 12 jaar
18.15 u. – 20.00 u. Oudste selectie meisjes
20.00 u. – 21.00 u. dames grondgymnastiek

Voor meer informatie over onze gymnastiekvereniging kijk op onze website www.sss-heeg.nl

Groeten,
Bestuur en leiding Gymnastiekvereniging S.S.S. Heeg