Nieuws vanuit Talma State

3 februari 2015

in Talma State

Beste mensen,

We zijn alweer een dikke week in het nieuwe jaar. Januari wel te verstaan, de wintermaand. Ook in Talma State hangen de mutsen weer aan de plafonds en staan de gezelschapsspelen in de vitrinekasten, maar ook bij ons op tafel. Tijdens de schemering de gordijnen dicht, muziekje aan, kopje thee erbij en gezellig een spelletje doen,  dat doen we tijdens de inloopmiddagen.

December stond natuurlijk in het teken van de feesten. We hadden een gezellige sinterklaasavond met een aantal optredens van personeel en ook mw. Zijlstra zorgde voor een optreden op de mondharmonica. De zaal was vol. Onder het genot van een kop warme chocomelk zagen we verschillende optredens en ook was er muziek bij.

peuters en bewoners zingen gezamenlijk

peuters en bewoners zingen gezamenlijk

De peuters zijn  langs geweest en hebben prachtige liedjes met de bewoners gezongen. Wat mooi om samen, jong en oud, de alom bekende Sinterklaasliedjes te zingen. En hierna kregen we pepernoten want dat hoort er natuurlijk helemaal bij.

We hebben weer een heerlijk kerstdiner gehad. Wederom een volle zaal, en mooie feestelijk versierde tafels. Ook op tweede Kerstdag konden de bewoners in de zaal komen voor een heerlijke kerstborrel.

Februari zal bij ons in het teken staan van oude ambachten en in maart hebben we thema Afrika. Ook hiervoor zijn de voorbereidingen al in volle gang.

Houd dus goed de Sylboade in de gaten!

Vriendelijke groeten,
Meiny Altena