BSO Bernewille

15 maart 2015

in BSO Bernewille

 Sneeuw

En toen was er toch nog sneeuw! Er las weliswaar niet enorm veel maar genoeg voor een sneeuwballen gevecht tijdens de TSO. ’s bsoMiddags bij de BSO lag er nog genoeg voor deel 2 van het sneeuwballen gevecht. Maar helaas was het te warm en verdween de sneeuw snel. Toch hebben we ons prima vermaakt en zijn blij dat we toch nog even in en met de sneeuw hebben kunnen spelen 🙂
Bedankt
Graag willen we bij deze familie Kuperus bedanken voor het schenken van de air hockey tafel. De tafel is een groot succes en wordt dan ook intensief gebruikt door de kinderen en de leidsters. Hartelijk dank!

bso-1
Voorjaarsvakantie
Tijdens het schrijven van dit stukje voor deze editie van de Sylboade zijn we al druk bezig met de voorbereidingen voor de vakantieactiviteiten. Het thema is ‘Natuur’ en we hebben allerlei activiteiten bedacht omtrent dit thema. We gaan graspoppetjes maken, diverse groenten en bloemen zaaien voor onze moestuin, bloemen en vogels knutselen voor op de ramen, bloempotjes maken en versieren om hier later een bloembol in te planten. En we gaan ook een kijkje nemen in het Heempark. We hopen op een leuke, gezellige en creatieve voorjaarsvakantie!

Wist u dat?
• De kinderen van de BSO met regelmaat lekker dingen bakken?
• Ze laatst heerlijke bonbons hebben gemaakt? Wit, melk en met nootjes, mmmm verrukkelijk!
• Cupcakes toch ook altijd een groot succes zijn?
• Patrick Vince een mega lange sliert gemaakt heeft van de triqo’s? Het was zo lang dat Patrick Vince helemaal op de speelzolder moest staan!
• Sebo en Hidde erg goede ramenwassers zijn? Dus heeft u nog smerige ramen….. 😉