Stichting Rwanda Rises Foundation

3 maart 2015

in Goede doelen

Jaarverslag 2014 van Stichting Rwanda Rises Foundation

Graag geven wij u een overzicht van wat we afgelopen jaar hebben gedaan. Het was een bewogen jaar, waarin we veel  activiteiten hebben georganiseerd om geld binnen te krijgen voor onze doelstelling in Rwanda. Gedurende diverse maanden werden er diverse spullen van Stichting Rwanda Rises Foundation in het Smûke hoekje verkocht. We hebben veel activiteiten georganiseerd waaronder: Bingo in het Heechhûs , Koreaans diner en de bloemenactie in het voorjaar.  Allemaal geslaagde evenementen. Natuurlijk kregen we ook de gelegenheid om in het dorp, tijdens festivals,  Afrikaanse hapjes te verkopen. De gehele opbrengst hiervan ging ook naar de stichting. De evenementen waren: de opening van het watersport- seizoen, Heechspanning op hemelvaartsdag, en de ladies night in Oudega en Nijland.

De deurcollectes van de tentviering tijdens het dorpsfeest en van de Afrikaanse dienst in de St. Jozefkerk waren ook bestemd voor Stichting Rwanda Rises foundation.
Daarnaast waren er ook talloze dorpsgenoten die ons hebben gesteund met een donatie. We willen graag iedereen bedanken voor alle giften.

Mede door uw steun en financiële bijdragen blijven wij enthousiast en proberen ook dit jaar, d.m.v.  verschillende activiteiten, ons doel te realiseren.
Voor onze financieel jaarverslag verwijzen we u naar onze website.

www.rwandarises.com

Afrikaans gospelkoor “Amani Angels” komt naar Heeg en Sneek

Zaterdag 7 maart, om 19.30 uur, komt het Afrikaanse gospelkoor “Amani Angels” de viering in de St. Jozefkerk opluisteren met zang (en dans). Op zondag 8 maart, om 11.00 uur, verlenen zij hun medewerking aan de viering in de St. Martinuskerk in Sneek. Na afloop van beide vieringen is er een deurcollecte die bestemd is voor de Stichting Rwanda Rises foundation. U bent van harte welkom bij beide vieringen.

Stichting Rwanda Rises Foundation wil d.m.v. uw hulp twee noodlijdende projecten realiseren:

  • De bouw van een basisschool in Jenda en levering van de daarbij behorende schoolmaterialen.
  • Het renoveren van het onderkomen “Inshuti Zacu” voor verstandelijk gehandicapten, met daarbij behorende medische zorg en begeleiding.

Bestuur Rwanda Rises Foundation:rwanda-rises

Christine de Jong – Mukamisha
Piet de Jong
Pauline van Bemmel,
Utie Cnossen
Sybout Jaasma
Trienke Reijgersberg