Voorwoord

15 maart 2015

in Voorwoord

klokHeeft u ook zo het idee dat de tijd voorbij vliegt? Zo zitten we nog aan het kerstdiner, bewonderen we het mooie siervuurwerk boven Heeg, en dan is het alweer maart!! Het is niet te geloven… Na enkele winterse grillen te hebben ondervonden, zal de lente officieel binnenkort al beginnen. Ook staat de zomertijd ons weer te wachten. Jawel, we moeten ons klokje weer een uurtje vooruitzetten op zondag 29 maart. In de nacht van zaterdag op zondag zetten we de klok van 02:00 naar 03:00 uur. In deze Sylboade leest u nog veel meer leuke weetjes over maart.

Als redactie hebben we enorm veel kopij binnengekregen. Vandaar dat we weer een dikke Sylboade hebben, waar we erg trots op zijn. In verband met de aankomende Paasdagen, zal de eerstvolgende Sylboade eenmalig een week eerder uitkomen. Deze zal namelijk dinsdag 31 maart uitkomen in plaats 7 april (de “eerste dinsdag van de maand”). Wilt u hier ook rekening mee houden door tijdig uw kopij in te leveren bij email hidden; JavaScript is required (uiterlijk 15 maart a.s.)?
Bijkomend voordeel is wel dat u heerlijk de Paasdagen heeft om de Sylboade van A tot Z door te lezen. In het volgende nummer zal ook weer de enveloppenactie zitten voor de vrijwillige bijdrage voor ons blad.

Ik geloof dat ik nu alweer genoeg van uw tijd heb genomen, en zal u nu de tijd geven om alle interessante artikelen en verslagen te lezen.

Veel leesplezier!

Marcel Langeland (voorzitter)