Plaatselijk Belang Heeg

13 april 2015

in Overig nieuws

LIDMAATSCHAP PLAATSELIJK BELANG HEEG

Geachte inwoners van Heeg

Op zaterdag 14 maart zijn we langs de deuren geweest om het incasso formulier op te halen voor het lidmaatschap van Plaatselijk Belang Heeg. Op voorhand wisten we dat we niet iedereen thuis zouden treffen. Bij die woningen hebben we een verzoek ingediend om het formulier in te vullen en dit in de brievenbus te doen bij: De Helling 6, De Draei 46 of De Skatting 8. Bovendien zijn we door omstandigheden niet bij iedereen aan de deur geweest, onze excuses daarvoor. Toch willen wij ook u als lid graag ontmoeten. Bij deze het verzoek om onderstaande optie A of B te volgen.

Tijdens het ophalen kregen we een aantal keren de reactie; “Ik ben toch al lid en maak de contributie altijd keurig over”. Dit waarderen wij en blijft gewoon mogelijk. Heeft u geen incassoformulier ingevuld dan maakt u het lidmaatschapsgeld over en bent en blijft u gewoon lid.

Lid blijven en worden:

    1. Maak € 7,50 over op rekeningnummer NL33RABO0326100172 ten name van Plaatselijk Belang Heeg, contributie 2015. 

We hopen op zoveel mogelijk leden, zodat we samen met u de leefbaarheid in Heeg kunnen blijven verbeteren. En weet u het nog op woensdag 22 april is onze jaarvergadering.

Het bestuur: Hans, Marijke, Douwe, Anneke, Douwe en Herman