Skouster Oldtimerdei

13 april 2015

in Aankondigingen

tractorHallo beste Heegemers en buitenlui,

Dit jaar organiseren we weer de Skousteroldtimerdei.
Op zaterdag 23 mei, van 10.30 uur tot 17.30 uur.
We hebben er erg veel zin in en hopen op veel deelnemers en natuurlijk ook op jou als bezoeker! Entree is uiteraard gratis.

Het thema dit jaar is: “Fendt”. Opgeven kan via de
email: www.skousteroldtimerdei.nl

Ook kun je je opgeven voor de kleppendekselrace. Dit is een kleppendeksel van bvb een tractor welke moet kunnen voort bewegen dmv wieltjes en evt leuke versiering. Het gaat hierbij om de snelste en/of de mooiste/origineelste kleppendeksel. Hier kun je leuke prijzen mee winnen! Zowel jong als oud kan hier aan mee doen, dus geef je op!

Verder willen we ook dit jaar alle deelnemers weer vragen of zij mee willen doen aan het defilé. Hierbij is het de bedoeling dat je in ongeveer 200 woorden een verhaaltje vertelt over je oldtimer, hoe lang je deze bvb al hebt en wanneer en hoe je deze hebt aangeschaft e.d., het leukste, mooiste of ontroerendste verhaal kan een mooie prijs winnen. Opgave kan via bovenstaand emailadres.

Kijk ook maar eens op onze website: www.skousteroldtimerdei.nl voor foto’s en meer informatie.

Verder zijn er dit keer aanwezig: Vele kraampjes met leuke artikelen, demonstraties, natuurlijk oldtimers in de vorm van tractoren, e.d. En ook weer voor de kinderen veel te beleven! En niet al te min: Voor de inwendige mens ook genoeg te verkrijgen! Verder zou ik zeggen: “Kom langs op 23 mei te Osingahuizen”! (Terrein van Scheepsmotoren Heech)

We hopen op stralend mooi weer en natuurlijk op jouw komst!

Vriendelijke groeten,
Het bestuur van de Skousteroldtimerdei,
Minne, Anja, Auke, Pascal, Pieter, Herre en Marieke