SSS Heeg

20 april 2015

in SSS Heeg

Successen voor turners van SSS op FK
14 maart 2e wedstrijd jongens niv. 11 t/m 15 in Lemmer
In de 3e wedstrijd van deze dag moesten Its en Jelmer hun wedstrijd turnen voor de dagtitel en voor het Friese kampioenschap.
Voor Its en Jelmer was het hun eerste jaar waarin ze wedstrijden turnen, in de categorie benjamin niveau 15. De vorige wedstrijd won Its nog met bijna 3 punten voorsprong op zijn concurrenten. Deze keer was Jelmer iedereen de baas. Bij de prijsuitreiking mocht Jelmer op het hoogste treetje klimmen en Its werd deze dag 3e.
De scores uit beide wedstrijden werd voor het Friese kampioenschap opgeteld. Met de 1e plek van de vorige wedstrijd en de punten van de 3e plek deze wedstrijd werd Its een prima FRIES kampioen. Omdat Jelmer de eerste wedstrijd gemist had kon hij niet meedingen voor de prijzen om het Fries kampioenschap.
Jorrit en Toon turnden in de categorie pupil op niv.11, hun wedstrijd. Helaas vielen deze mannen net buiten de prijzen. Toon werd net 4e en Jorrit 11e.
Rutmer kon helaas vanwege een enkel blessure deze wedstrijd niet meedoen.
Van onze vereniging mogen er 3 meedoen met het districtskampioenschap van Noord Nederland.
Op 18 april mogen Its, Jorrit en Rutmer in Stadskanaal hun krachten meten met hun concurrenten van Groningen en Drenthe.

14 maart 2e plaatsingswedstrijd dames keuze sup. E t/m H in Balk
Op deze zaterdag moest er in Balk geturnd worden. Marrit, die in Nijland woont, mocht als eerste deze dag. Na een prima wedstrijd in haar categorie, jeugd supplement F werd Marrit net vierde, slechts 0,2 punten achter de derde plek.
De tweede wedstrijd kwam Daimy in actie. Ook zij turnde erg constant, en maakte geen fouten. Ze kon tevreden huiswaarts keren met de eerste prijs in de categorie jeugd supplement G.
In de laatste wedstrijd van de dag mochten Anna en Irma hun wedstrijd turnen in de categorie junior supplement G. Na een zeer stabiele wedstrijd werd Anna wederom 2e net als in de eerste wedstrijd. Irma viel net buiten de prijzen.

Heechspanning
Ook wordt er al weer nagedacht over de act voor Heechspanning. Wij proberen het publiek op deze dag weer te vermaken met een vlotte en dynamische act.

Onderlinge wedstrijden
In juni zullen we weer de jaarlijkse onderlinge wedstrijden organiseren. Iedereen kan dan op zijn/haar eigen niveau laten zien wat hij/zij het afgelopen jaar heeft geleerd.

Alle uitslagen zijn te vinden op: www.noord.kngu.nl bij “uitslagen”.

Nieuwe leden zijn van harte welkom! Kom gerust eens langs bij 1 van de gymlessen van S.S.S. of kom een paar proeflessen meedoen!

De lestijden zijn als volgt:
Woensdagmiddag: 13.00 u.- 13.45 u. kleuters groep 1 basisschool
13.45 u.- 14.30 u. kleuters groep 2 basisschool
14,30 u.– 15.30 u. meisjes groep 3 en 4 basisschool
15.30 u. – 16.30 u. meisjes groep 5 en 6 basisschool
16.30 u. – 17.30 u. meisjes groep 7 en 8 basisschool en selectie
jongens

Donderdagmiddag: 16.00 u. – 17.15 u. Jongste selectie meisjes
17.15 u. – 18.15 u. jongens vanaf 6 jaar
Donderdagavond: 18.15 u. – 19.15 u. meisjes recreatie v.o. vanaf 12 jaar
18.15 u. – 20.00 u. Oudste selectie meisjes
20.00 u. – 21.00 u. dames grondgymnastiek

Voor meer informatie over onze vereniging kunt u kijken op de site van gymnastiekvereniging S.S.S. www.sss-heeg.nl

Bestuur en leiding gymnastiekvereniging S.S.S.