Voorwoord

20 april 2015

in Voorwoord

 

Geachte lezer(es),

Deze maand weer een bijzonder nummer… we vragen uw aandacht voor onze enveloppenactie. Met uw vrijwillige bijdrage kunnen wij het als redactie mogelijk maken om ook volgend jaargang weer 10 mooie Sylboades uit te brengen. Hoe groot de inzet ook is van onze vrijwilligers, alleen hiermee komen we er niet. Onze trouwe en waardevolle adverteerders voorzien al een eerste deel in de drukkosten, maar de jaarlijkse enveloppenactie blijft noodzakelijk om de begroting te dichten. Vandaar dat u in deze Sylboade een extra pagina met envelop aantreft met alle info over deze actie. Als voorzitter wil ik u alvast bedanken voor uw financiële bijdrage waarmee wij weer een volgende jaargang kunnen verzorgen.

pasenWeet u al wat u met Pasen gaat doen? Wordt het genieten van een lekker Paasontbijt, of gezellig aan de tafel knutselen en versieren van de eieren? Mocht u er nog op uit gaan om Paaseieren te zoeken, dan hoop ik dat het weer fijn lenteweer wordt. Anders doet u er verstandig aan om toch de laarzen nog maar even aan te trekken.
Ik kan me niet voorstellen dat u zich de aankomende tijd hoeft te vervelen. Heeft u nog een lege agenda? Dan raad ik u aan dit nummer goed te lezen want het staat boordevol met activiteiten in en om Heeg die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken! De trots van Heeg is op 18 april jarig! Onze palingaak “Korneliske Ykes II” viert haar verjaardag dan vanaf 15.30 uur aan de tuin van Piersma in het centrum van Heeg. Een ander evenement waar u echt niet om heen kunt, is de opening van het watersportseizoen op 2 mei! Ook hiervoor moet u gewoon naar het centrum van Heeg gaan, waarna u wel wordt meegezogen het feestgedruis in met muziek, kraampjes en lekkernijen.
En als u dan even moet bijkomen van al deze gezelligheid, dan kunt u lekker in uw tuin gaan zitten of een heerlijk wandeling door Heeg maken. Even ontspannen en genieten van de heerlijke lentedagen met weer langere avonden.

Ik wens u, namens de gehele redactie, veel plezier de aankomende weken en we hopen dat u weer met veel plezier de Sylboade zult lezen.

Marcel Langeland (voorzitter)