Boeiernieuws

18 mei 2015

in Boeiernieuws

Klaverjassen
Het klaverjas seizoen 2014/2015 zit er weer op. De prijzen zijn verdeeld. Op de allerlaatste klaverjas avond ging Jouke v/d Heide met de eerste prijs naar huis. Hij had 7442 punten. Minke Andringa kwam er achteraan met 7290 punten en met de derde prijs ging een nieuwkomer, Peter de Vries naar huis. Hij behaalde 6945 punten. De poedel was voor Jantien Kiestra met 4844 punten.
Dan het algemeen klassement: Als derde is geëindigd Sonja Hilverda met 45292 punten. Ondanks dat Jantien de laatste keer de poedel won gaat ze toch met de tweede prijs ervandoor in het algemeen klassement met 45318 punten. Als eerste, de winnaar van 2014/2015 is……..Sjoerd de Vries. 46794 punten kunnen we op zijn naam schrijven. Van harte gefeliciteerd allemaal.
Zodra de nieuwe data weer bekend zijn vinden jullie ze weer in de Sylboade.

BC “De hjitte ballen”
Ook hebben wij op 18 april het biljartseizoen weer afgesloten met een gezellig feestje en het uitreiken van de prijzen. Voor de tweede en derde prijs zijn we dicht bij het honk gebleven. Als derde in het rijtje is geworden Tine Jinny Wienia maar ook de beker voor de tweede prijs zal zij moeten afstoffen want die is voor Hayo Wienia. De grote winnaar van dit seizoen is echter Ybo de Vries. Van harte gefeliciteerd!!

Wij wensen iedereen een fantastisch zomerseizoen en houd al die leuke activiteiten in Heeg in de gaten………..

Tot ziens in de Boeier…