Drekrace 2015

21 juni 2015

in Overig nieuws

De laatste maanden gaan er in Friesland steeds meer geruchten over een onmenselijke tocht die in September weer zal plaatsvinden. Velen zien alweer op tegen de dag dat ze hun partner of kinderen moeten uitzwaaien terwijl zij deel zullen nemen aan de tocht waarvan niet eens zeker is of ze wel terug zullen keren. Wanneer er over gesproken wordt gaat de aarde beven en beginnen de vogels te schuilen.
We hebben het natuurlijk over de DREKRACE 2015.

Na het grote succes van vorig jaar zijn we er zeker op uit om er dit jaar nog een kolossaler  evenement van te maken met meer deelnemers, meer obstakels, een langere route en meer muziek!

Het parcours is uitgezet en een deel van obstakels is ontworpen. Van alle bedrijven die de drekrace wilden sponseren, hebben we er 25 moeten afwijzen zodat we de groei kunnen beheersen.

De eerste testronde is inmiddels afgelegd door een team mariniers, waarvan de helft getraumatiseerd terug is gekomen. Verwacht wordt dat de helft de eindstreep niet zal halen en des te groter zal de overwinning zijn voor degene die wel het gehele parcours af kunnen leggen!

Dit jaar zullen er wederom teams van 4 gevormd moeten worden om deel te kunnen nemen aan de zowel mentale als fysieke beproeving op zondag 6 september. De minimale leeftijd is dit jaar 14 jaar! Ook zal er dit jaar, naast de felbegeerde beker, een publieksprijs gewonnen kunnen worden. Deze zal worden uitgereikt aan het meest originele en ludieke team.
Schrijf je team van 4 dus zo snel mogelijk in door een email te sturen naar: email hidden; JavaScript is required.

Met ontiegelijk vriendelijke groet,
De Drekrace Organisatiedrekrace 2015