Timmerdorp Heeg 2015

14 juni 2015

in Overig nieuws

op de setDe voorbereidingen van inmiddels het 3e timmerdorp zijn in volle gang!
Over ongeveer een maand gaan de vele jonge bouwvakkers weer aan de slag en ditmaal op de film set! Vanaf dinsdag 7 juli tot en met vrijdag 10 juli 2015 wordt het terrein bij Foekema in beslag genomen door jonge timmerlieden die er hun decor maken.

Opening timmerdorp
Dinsdag 7 juli om 9.30 is de opening van het timmerdorp. Iedereen is van harte welkom bij deze opening!

Open huttenroute
Op donderdagmiddag 9 juli vanaf 13.00 tot 15.30 uur is er een open huttenroute op de filmset.  Iedereen kan dan de bouwwerken van de kinderen dan bezichtigen!
Tevens komt de jury donderdag 9 juli langs voor de beoordeling van het decor en zal ook de door de kinderen gespeelde scene in de beoordeling meenemen!

Programma
Bij de ingang van het terrein bij Foekema hangt een informatiebord met daarop het programma van de hele week. De dag voor de kinderen begint om 9.30 uur en eindigt om 15.30 uur.

Informatieavond
Op vrijdagavond 3 juli om 20.00 uur is er een informatieavond voor de ouders/verzorgers van de deelnemende kinderen en de vrijwilligers. Vooraf worden de ouders en vrijwilligers via de mail daarover geïnformeerd. Houd alvast rekening met deze avond! Plaats: timmerdorpterrein.

Vrijwilligers
Vrijwilligers kunnen zich nog steeds aanmelden. We hebben veel vrijwilligers nodig bij onder andere het helpen van de kinderen bij het bouwen van de hutten. 20 hutjes betekent al 20 vrijwilligers voor de hutjes per dag! De vrijwilligers hoeven niet alleen de ouders van de deelnemende kinderen te zijn. Alle hulp is welkom!

Opgave kan ook via de mail bij Akke de Jong

Organisatie: Rein Brouwer, Carola vd Meulen, Petra Grondsma, Johan Oost, Hilda Dijk, Robert Toussaint, Wybe Douwe Cnossen en Akke de Jong