WSH Heeg en Stichting Friese Tjottervloot

21 juni 2015

in Water Sportvereniging Heeg

WSH HeegOPROEP

Op 13 juni organiseert de Stichting Friese Tjottervloot een reünie voor alle oud-medewerkers en oud-instructeurs. Velen uit Heeg en omgeving zijn ooit (zeer) actief geweest op toen nog de jeugdherberg-zeilschool It Beaken. Inmiddels zijn alle tjotters en het Friese jacht in eigendom van Stichting Friese Tjottervloot. Ga naar de website van de SFT, www.friesetjottervloot.nl, en geef je op voor de reünie.

De Stichting bouwt samen met WaterSportvereniging Heeg een prachtig nieuw watersportcentrum direct aan het Heegermeer. Tijd om te vieren dat de SFT en WSH ‘gaan samenwonen’, dat de jeugd weer meer gebruik kan gaan maken van de tjotters, dat de tjotters weer een nieuw onderkomen krijgen in Heeg en dat alle andere watersport activiteiten een unieke plek krijgen zo aan de rand van ons prachtige Heegermeer.

AANKONDIGING UNIEKE VEILING

Op 13 juni organiseren we een grote veiling bij het nieuwe watersportcentrum in de passantenhaven Heegerwâl. Van 17.00 uur tot 19.00 uur zijn alle Heegemers welkom. In die twee uren houden de SFT en WSH een gezamenlijke veiling van prachtige producten, diensten en belevenissen, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. De SFT heeft van oude tjotterzeilen tassen gemaakt en een aantal daarvan is in een gelimiteerde oplage uitgevoerd. Daarop kun je bieden tijdens de veiling. Maar er zullen ook vele andere unieke producten en belevenissen worden geveild. Denk aan een mooi nautisch schilderij, een dagje zeilen op een zeegaand jacht, een paar dagen verblijf in een vakantiehuisje, een zeilboot of liever een sloepje, een barbecuepakket, een dinertje, een SUP-cursus en nog veel meer. Kortom een unieke kans en voor ieder wat wils. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan het watersportcentrum. Laat deze unieke kans op schitterende veilingstukken niet lopen en kom tussen 17.00 en 19.00 naar de veiling van de WSH en SFT.

Mocht je zelf nog een uniek veilingstuk willen inbrengen, neem dan contact op met Wouter van Heeren.