Voorwoord

19 oktober 2015

in Voorwoord

voorwoordDe dag is weer voorbij en de tafel van het avondeten is weer opgeruimd. Nog vroeg in de avond, maar buiten is het al weer o zo donker. De duistere avonden komen er weer aan, maar zolang het nog droog is, is het toch een aangename herfst. Het ideale toneel voor een leuke Halloween.
Als overdag het zonnetje af en toe om de wolken komt gluren, is het heerlijk om buiten te zijn. Een stevige wandeling of even lekker de tuin in om het een en ander weer bij te snoeien. Voor de kinderen is het straks herfstvakantie en kunnen ze even bijkomen van alle nieuwe leerstof.

Op 24 oktober hebben we net als vorig jaar weer een waanzinnig spannend evenement in Heeg! Nu met de korte dagen is het hèt ideale moment om ’s avonds griezelig te dobberen door de wateren in en om Heeg tijdens de Spokenvaartocht! Lees er alles over in deze Sylboade.

Om de korte dagen wat te compenseren, zal in de nacht van 24 op 25 oktober de wintertijd ingaan. De klok zal om 3:00 uur één uur klokachteruit gezet worden naar 2:00 uur. Dan heeft u mooi een extra uurtje om bij te slapen na die spannende Spokenvaartocht;-)
Voor de rest staan er in deze Sylboade weer veel nieuwtjes, verslagen en andere aankondigingen van leuke evenementen in en om Heeg. Ga d’r maar weer goed voor zitten!

Veel leesplezier.

Marcel Langeland
(voorzitter)