Duurzaam Heeg

22 november 2015

in Overig nieuws

duurzaam heegNeemt u al stroom en gas af van NLD Energie???

Noordelijk Lokaal Duurzaam (NLD) energie, een coöperatie die steeds meer voet aan de grond krijgt in de 3 noordelijke provincies en zeker in Friesland. Wij hebben eerder over deze energie leverancier geschreven en doen wederom een oproep aan u allemaal.

Waarom: u wordt klant bij NLD energie en zorgt er voor dat ieder jaar 75 euro gestort wordt op de rekening van Coöperatie Duurzaam Heeg. Daarnaast sluit u zich aan bij de Coöperatie Duurzaam Heeg en beslist mee waar deze 75 euro naar toe gaat. Stel dat er 1000 woonaansluitingen in Heeg hun gas en stroom afnemen bij NLD Energie, dan betekent dit dat we:

€ 75.000,00 per jaar

kunnen bijschrijven op de rekening van Coöperatie Duurzaam Heeg. Daarmee kunnen wij met zijn allen duurzame initiatieven financieren. Op termijn zorgt Heeg voor zijn eigen energievoorziening, maar daar hebben we uw hulp bij nodig.

Bent u dan duurder uit ten opzichte van andere leveranciers: nee dat bent u niet. NLD energie levert betaalbare lokale en duurzame energie.

Hoe kan het dan dat de NLD energie geld terug geeft: geen winst, geen dure reclame campagnes, geen sponsoring en lage overhead kosten.

Is het moeilijk om aan te sluiten: nee, er zijn 3 manieren:

  • NLD energie bellen – 0850160111 (maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur);
  • Info via e-mail – email hidden; JavaScript is required
  • Direct aanmelden via de link op de site www.noordelijklokaalduurzaam.nl

U heeft nog een contract lopen bij uw huidige leverancier: geen probleem. U meldt u aan en NLD energie zorgt dat, op het moment dat het contract is afgelopen, u automatisch overstapt naar NLD energie. Zij zorgen er ook voor dat u contract wordt opgezegd bij uw huidige leverancier.

Zit u dan een aantal dagen in de kou. Nee: u merkt er helemaal niets van.

Inmiddels zijn er in Heeg ongeveer 35 inwoners/bedrijven aangesloten bij de NLD energie. Dit zijn er nog geen 1000, maar daar willen we wel naar toe. Wordt klant van NLD energie en help mee Heeg duurzaam te maken. U krijgt er absoluut geen spijt van.

Heeft u nog vragen, stel ze aan de bestuursleden van Coöperatie Duurzaam Heeg

Anton van Wijk
Wiebe Douwe Cnossen
Sjoerd Ypma
Tjalle Reitsma
Hans Ringnalda