Open huis WSH en SFT!

22 november 2015

in Water Sportvereniging Heeg

Afgelopen zaterdag 10 oktober was het dan zover! We mochten met z’n allen binnen kijken bij de nieuwe WSH en SFT… En wat is het mooi geworden‼
Wat natuurlijk op zo’n mooie dag meteen naar voren komt is het prachtige terras met een magnifiek uitzicht over het water. Dat werd ook meteen bevestigd doordat je een geweldig plaatje voor je snufferd kreeg met de slotdag van de IFKS…. Ik heb toch heel wat op ditzelfde water gevaren, maar dat het er zó uit kan zien? Al die prachtige zeilen, die statig aan je voorbij gaan. Generaties geleden zagen de mensen dezelfde beelden.. Denk daar maar eens over na‼ Het maakte bij mij heel veel indruk.

open huis WSH en SFT

open huis WSH en SFT

Het gebouw en haven zitten goed in elkaar. Ruimte genoeg voor de materialen en de “kleintjes”. Daarnaast een mooie buiten ruimte voor de tjottervloot met een slimme kraan. Ook niet onbelangrijk… Het was een goed idee om ons eens te laten zien hoe ver de bouw tot nu toe is gevorderd. Goed om te zien dat je met het bundelen der krachten zo’n mooi resultaat kunt neerzetten. Ik ben reuze benieuwd naar de voltooiing. En bij de officiële opening volgend voorjaar zijn we er natuurlijk ook weer bij..

Succes met de laatste loodjes‼

Agnes de Groot

Tjottervloot

Tjottervloot