Voorwoord

24 december 2015

in Voorwoord

Sinterklaas en zijn pieten zijn alweer vertrokken naar het warme Spanje. Maar wat hebben ze ons weer een plezier gedaan met hun bezoek! Ondanks de regendruppels was iedereen op de kade van de Syl opgewekt en in spanning of Sinterklaas Heeg nog wel kon vinden. Maar onder professionele begeleiding van de brandweer kon de pakjesboot veilig aanmeren en konden Sinterklaas en zijn pieten voet aan wal zetten. Ook dit jaar hadden we een kleur- en knutselactie voor de kinderen. Lees in deze Sylboade wie de prijswinnaars zijn geworden!

Heeft u de handschoenen en muts ook alweer tevoorschijn gehaald? Zelfs met de winterjas aan kan het nog verhipte koud zijn. Zou het de voorbode zijn van een strenge winter? Wie zal het zeggen… ik waag me er niet meer aan. Ik zie het vanzelf en heb dan zo de schaatsen klaarliggen om de eerste slagen op natuurijs te maken.

Met de diverse leuke activiteiten rondom Kerst en Oud&Nieuw zou een klein laagje sneeuw toch wel extra leuk zijn, nietwaar? Met de Kerstmarkt in het centrum en de Krystrintoch in het Heempark zou een beetje sneeuw wel bijzonder zijn. Ook voor alle andere activiteiten in en om Heeg kunt u de agenda in deze Sylboade bekijken. Er is genoeg te doen en beleven!
Onze volgende Sylboade is de Wintereditie, waarbij de maanden januari en februari gecombineerd zijn in één uitgave. Deze komt 26 januari uit.

voorwoord-12Het zal u vast wel opvallen, maar in dit laatste nummer van 2015 is weer een binnenblad in kleur opgenomen met kerstwensen voor en door Heegemers. Laat u inspireren door de mooie en warme wensen die u krijgt en sluit 2015 op een bijzondere manier en start het nieuwe jaar met veel geluk, liefde en voorspoed. Dat het een jaar mag worden waar iedereen zich weer veilig kan voelen en ieder in zijn eigen waarde (met eigen mening en geloofsovertuiging) naast elkaar kan leven op deze wereld die zo mooi zou kunnen zijn.
Met vriendelijke groeten,

Marcel Langeland
Namens de redactie van de Sylboade