Vacature Heechsimmer Festival

28 januari 2016

in Evenementen

Heechsimmer logoDit jaar vindt Heechsimmer Festival plaats op 9 juli 2016 van 14:00 uur tot 01:00 uur. Zet de datum vast in uw agenda! Ook zijn we opzoek naar een nieuwe collega bestuurslid!

Vacature: Bestuurslid PR

Stichting Heechsimmer Festival organiseert al sinds 2003 het jaarlijkse strandfestival op het strand van Heeg. Samen met ontzettend veel vrijwilligers zorgt het bestuur er elk jaar weer voor dat Heechsimmer Festival een onvergetelijk festival is. De muziek is héél divers; van top 40 bands tot rockartiesten, Friestalig tot country. Sinds vorig jaar heeft het bestuur het evenement in een nieuw jasje gestoken. Het evenement begint al in de middag en ook voor kinderen is er iets te beleven, daarnaast is het festivalterrein voorzien van twee ruime podiums en is er voldoende lekkers te proeven bij de Foodtrucks.

Het bestuur is opzoek naar een bestuurslid die verantwoordelijk is voor de PR van het festival. De maanden maart t/m juli is deze persoon druk bezig om het festival onder de aandacht te brengen bij de bezoekers. Daarnaast bereid je samen het bestuur het festival voor en ben je tijdens het festival aanwezig om te helpen met voorkomende werkzaamheden. Het bestuur vergadert eens per 6/7 weken in de maanden november tot en met juli.

Taken:

  • Algemeen bestuurslid, deelnemen aan vergaderingen.
  • Website en facebookpagina beheren.
  • Verantwoordelijk voor de verspreiding van posters.
  • Heechsimmer Festival nog meer op de kaart zetten.
  • Teksten schrijven voor websites / Sylboade / dorpskranten etc.
  • Huisstijl bewaken.

Mocht je vragen hebben of heb je interesse in de vacature, neem dan contact op met Iris de Jong.

Bestuur Stichting Heechsimmer Festival