BSO Bernewille

14 mei 2016

in BSO Bernewille

Lente op de Bso

Bij de lente hoort natuurlijk ook Pasen. En bij Pasen hoort natuurlijk eieren zoeken. En wat is er dan leuker om dit met zijn allen te doen ook de kinderen van het kinderdagverblijf deden mee. De nodige chocolade eieren werden verstopt. En het zoeken kon beginnen. De kinderen renden over het plein en gilden het uit als ze een ei hadden gevonden. Wanneer alle eieren waren gevonden kon het eten van de eieren beginnen en hoe lekker is dat.

Bij de lente hoort ook het zaaien van zaadjes.zaadjes

We zijn dan ook reuze benieuwd wat er groeit in ons tuintje van de Bso.(wordt vervolgd)

 

NIEUWS over het continurooster

Sommige ouders hebben bij het reguliere rooster van school geen kinderopvang nodig. Het kan zijn dat zijn dat dit door invoer van het continurooster verandert (schooljaar 2016 / 2017). U kunt niet meer tijdig bij school zijn als u kind uit school komt. Daarom heeft ’t Flinterke  zijn openingstijden van de BSO Bernewille uitgebreid.

Openingstijden

Maandag, dinsdag en donderdag  van 14.00 tot 18.00 uur

Woensdag en vrijdag zijn wij nu nog gesloten. Bij voldoende aanmeldingen

kunnen wij u ook op deze dagen opvang aanbieden

In de schoolvakanties zijn wij van ‘s morgens 7.30 uur tot ‘s avonds 18.00 uur geopend op de maandag, dinsdag en de donderdag. Bij voldoende aanmeldingen kunnen wij u ook op woensdag en vrijdag opvang aanbieden.

 Pakketten BSO Bernewille

Standaard pakket:              40 schoolweken + 10 weken schoolvakantie

Schoolweken pakket:         40 schoolweken

Flexibel pakket:                   flexibele afname

Even / oneven pakket:       alleen opvang in de even of oneven weken

Vakantieweken pakket:     alleen opvang in de 10 weken schoolvakantie

Kort en lang blok

Kort blok:                              opvang van 14:00 uur tot 16:00 uur

Lang blok:                             opvang van 14:00 uur tot 18:00 uur