Boeiernieuws

9 juni 2016

in Verhalen

En dan is het alweer Juni…….het begin van de zomer. Dat houdt ook in dat de klaverjascompetitie en de biljart competitie weer afgelopen zijn en we nieuwe kampioenen hebben.

De laatste klaverjas avond was op 1 april. Sjoerd de vries wist de eerste plaats te behalen met 6992 punten. Douwe Kiestra kwam er achteraan met 6937 punten en Jouke v/d Heide werd derde met 6707 punten. Hanny v/d Werf ging naar huis met de poedel. (5141 punten). Voor de eindstand in het algemeen klassement betekende deze uitslag een overwinning voor Sonja Hilverda. Zij is de klaverjas kampioen 2015/2016!! Als tweede eindigde Menne Attema en Jitte Huitema nam de derde beker mee naar huis. Van harte gefeliciteerd allemaal.

De biljart competitie was tot op de laatste avond nog wel spannend. Enkele wedstrijden zijn niet meer gespeeld vanwege ziekte maar dat maakte voor de top drie niet meer uit. Op de derde plaats eindigde Jitte Huitema. Wybe Visserman verloor zijn laatste wedstrijd tegen Jolanda Hettinga en werd daardoor tweede zodat Jolanda als kersverse kampioen van 2015/2016 de wisselbeker mee kon nemen. Ook van harte gefeliciteerd!!

Wij wensen iedereen een heel zonnige zomer !!!!!

Tot ziens in “De Boeier”.