Bridgeclub Heeg

8 juni 2016

in Bridgeclub Heeg

21 april hebben we dit bridgeseizoen weer afgesloten met een jaarvergadering en slotdrive. Wat is dit jaar toch weer snel gegaan.
Tijdens de jaarvergadering zijn de bridgekampioenen van afgelopen seizoen 2015-2016 bekend gemaakt. Een paar nieuwe namen werden er in de wisselbeker gegraveerd.
Ineke Schippers en Hennie Tjaarda, Chapeau dames! Naast de wisselbeker die ze elk een half jaar op de schoorsteenmantel kunnen zetten kregen beide dames een mooie medaille met inscriptie.
Hetty en Durk, Dieuwke en Hylke zien we het nieuwe seizoen in de B-lijn terug, Henk en Wil, Tjitske en Lonny in de A-lijn. Aukje en Franck hebben te vaak met invallers gespeeld en kunnen niet promoveren.

Als altijd werden onze vrijwilligers bedankt, Hessel die elke keer weer zorgt dat de uitslagen op internet komen te staan en daar zelf een programma voor heeft gemaakt, Louise en Ane voor het wekelijks opruimen van de biddingboxen, de borden en mapjes met kaarten, tevens kijken zij van de zomer alle materialen weer na en maken dit eventueel schoon.
Ook Sybout en Jannie werden niet vergeten en bedankt voor de goede zorgen.

Ondergetekende werd in het zonnetje gezet. Na 12 jaar vond ik het tijd de voorzittershamer door te geven en Piet Teerenstra is bereid gevonden deze over te nemen.
Ik zal nog wel club- / wedstrijdleider blijven wat heel wat meer werk met zich mee brengt dan het voorzitterschap.
Voor elke competitieavond, nieuwjaars- en slotdrive scorebriefjes, scorelijsten maken, zorgen voor loopbriefjes, rekening houdend met afzeggingen en nieuwe rondes.

Als bestuur hebben we geconcludeerd dat nieuwe aanwas op de club zeer welkom is.
We spelen nu met twee lijnen van elk 10 paren, dat is 12 en 14 paren geweest.

We doen dan ook een OPROEP

  • kun je bridgen en wil je in clubverband bridgen meld je aan!
  • Ken je mensen die kunnen bridgen maar geen lid zijn van een club wijs hen op onze gezellige en gemoedelijke bridgeclub!
  • wil je leren bridgen meld je aan, bij minimaal 4 deelnemers starten we een lesgroepje.

Informatie bij het bestuur: Piet Teerenstra, Renske van der Werf en Domien Flapper of ondergetekende.

Ik wens iedereen een mooie zomer met veel zon!

Barbera Smit

De laatste stand:uitslag bridge