BSO Bernewille

13 juni 2016

in BSO Bernewille

 bso-1

Naar het circus!!!

In de meivankantie zijn de kinderen van  BSO Bernewille naar circus “SALTO” geweest. Wat hebben ze genoten van alles wat er te zien was.  Kuntsjes op een éénwieler, een clown die jongleerde, balanseerende en grapjes maakte.  Er waren danseressen, gymnasten en zelfs eenden die door een hoepel sprongen. Ook was er een echte slang. Er waren zelfs kinderen bij die hem durfden aan te raken. De kinderen zijn ook nog met de clown van circus Salto op de foto geweest. Na een geslaagde voorstelling zijn we weer terug naar de BSO gegaan. We hebben nog wat gegeten en gedronken in de tuin.

In de vakanties wordt er gezamenlijk brood gegeten. Dit is altijd een gezellige boel.

We smullen van de tosti’s met mayonaise en ketchup.  Heerlijk!!!!bso