Nieuws vanuit Talma State

9 juni 2016

in Talma State

Beste dorpsgenoten,

Er is weer van alles gebeurd in Talma State. Naast de verhuizingen en praten over de komende sloop waren er de afgelopen maand ook veel leuke en bijzondere activiteiten.

In het teken van Koningsdag waren de kinderen van groep 3 en 4 van it Wrâldfinster en de Jozefschool in en om Talma om de koningsspelen te vieren. Een oranje feest voor jong en oud.
Ook het uitje met de bus naar de bloemen mozaïeken in Anna Paulowna was een groot succes, dit uitje was in samenwerking met Nij Ylostins, en Teatskehûs.
De bus was vol, en we hadden zelfs een bewoner van de Finke, hij was met de belbus overgekomen om dit feest mee te maken.

Het circus stond op het terrein, dat zal u vast niet zijn ontgaan, onze bewoners waren uitgenodigd om de voorstelling bij te wonen.

Hoogtepunt was met zijn allen op de foto. Nee niet alleen, maar met een echte python!

Met Heechspanning konden we genieten van de drumband uit Workum, wat hebben we het getroffen met het weer, en de muzikale noten. Prachtig.

In week 23 staat start sloop in de planning. Dit zal overlast geven voor ons allemaal. Laten we hopen dat het net zo snel gaat als de andere delen van Talma die al zijn verdwenen. Jantien kun je de oordoppen in de aanbieding gooien?!

Thuiszorg; ik wil graag wederom u erop attenderen dat wij vanuit Talma State ook zorg bij u thuis kunnen geven. Dus heeft u thuiszorg nodig bel dan met onze locatie tel: 0515-334500

‘Lekker Ite’ U kunt elke derde donderdag van de maand vanaf 17.00 uur genieten van een 3- gangen diner. Reserveren kan tot een week van te voren via tel: 0515-334500
Eerst volgende keer is donderdag 16 juni. Ook in de zomermaanden gaat ‘Lekker Ite’ door! Dit in tegenstelling tot afgelopen jaar. Hoort, hoort zegt het voort.

De belbus voor al uw ritjes (uitzondering is ziekenhuisvervoer) kunt u reserveren via locatie Teatskehûs tel: 0515-571900

Rabobank; elke donderdagmiddag heeft de Rabobank zitting in Talma State. Dit blijft bestaan alleen zitten ze nu in het restaurant de Fûke.

Vriendelijke groeten,
Foekje Bakker teamleider en Grytsje Paulusma

Patyna