Voorwoord

12 juni 2016

in Voorwoord

 

U heeft alweer de voorlaatste Sylboade van deze jaargang in handen. Op 5 juli komt als afsluiter van ons 34e jaargang de speciale zomereditie waarbij juli en augustus gecombineerd zijn in één Sylboade.

U hebt vast de vrijwilliger aan de deur gehad om uw envelop voor de Sylboade in ontvangst te nemen. De enveloppenactie is weer geweest en we zijn erg blij met de vrijwillige bijdragen die we van onze lezers hebben mogen ontvangen. Dit maakt het voor ons mogelijk om na ons zomerreces weer fris van start te kunnen met de 35e jaargang!! Mocht u de vrijwilliger net gemist hebben maar wilt u wel uw steentje bijdrage aan ons dorpsblad, dan wil ik u vriendelijk verzoeken om uw bijdrage alsnog over te maken op ons rekeningnummer die onder aan deze pagina staat vermeld. We kunnen alle steun gebruiken, bedankt alvast!

voorwoordHoewel de zomer nog moet beginnen, zijn veel mensen de vakantie al aan het voorbereiden. De boten en caravans worden weer tiptop gemaakt om startklaar te staan. Voor langere tijd of alvast zo even voor een fijn weekendje. Laten we hopen op een prachtige zomer met lange zwoele avonden. Dat zou ook erg fijn zijn voor de aankomende evenementen die weer op het programma staan. Zo staat er weer de alom bekende puzzelvaartocht van de WSH op het programma, maar is er ook iets nieuws te beleven: Streekmarkt Hearlik Heech! Lees er alles over in deze Sylboade.

En dan nog even speciale aandacht aan al die jongens en meiden die hun examens er (bijna) op hebben zitten. Na flink studeren is het spannende moment aangekomen. En dan is het afwachten op het bericht of je geslaagd bent. Voor de één misschien niet spannend, maar voor de ander wel. En dan wil je toch graag horen dat je voldoende punten hebt gehaald en je je diploma op mag halen. Maar als je dan toch minder leuk nieuws hebt gekregen: zet ‘m nog even op voor je herexamen en dan hopen dat je dan –met de tas in de vlag – vakantie kan vieren!!

Ik wens jullie allemaal weer veel leesplezier met deze Sylboade.

Marcel Langeland

Namens de redactie van de Sylboade