Ho! Net yn ‘e kliko!

5 juli 2016

in Overig nieuws

Win een buurtprijs
De prijzen van juni en juli gaan we combineren. De buurtvereniging die de meeste nieuwe campagnedeelnemers werft krijgt van ons een BBQ-pakket bestaande uit: – vlees van een lokale boer – vis van een lokale visser – een paar vegetarische producten – een vrolijk BBQ-servies (dat daarna mag gaan kringlopen in het dorp).
De prijs wordt uitgekeerd in waardebonnen die je kunt inwisselen op een moment naar keuze (ook nog in het voorjaar van 2017).

Buurt zonder vereniging
Heeft jouw buurt geen vereniging meer? Geen probleem.
Met een groep samenwerkende straten die niet tot een bestaande buurtvereniging horen mag je ook meedoen.

 Wat moet je doen?
Benader je buurtgenoten die nog geen sticker op hun grijze container hebben en vraag of ze meedoen aan de campagne. Meedoen aan de campagne betekent dat je geen papier, glas, textiel, GFT, elektrische apparaten en Klein Chemisch Afval meer in de grijze container gooit. Zo draag je bij aan 25 % minder restafval in Heeg.

Uiterlijk maandag 11 juli
Zorg dat uiterlijk maandag 11 juli de gegevens van alle nieuwe deelnemers (naam, huisadres en mailadres) zijn opgestuurd naar email hidden; JavaScript is required . Je mag ook een lijst met gegevens in de envelop doen bij de COOP. Voeg in beide gevallen ook naam en adres toe van de contactpersoon van de buurt.

Plak de stickers
Na 11 juli bezorgen wij bij alle nieuwe deelnemers een campagnesticker. Plak die gelijk op de container. Op vrijdag 15 juli bepaalt het campagneteam de winnaar. Als alle stickers ook echt op de containers zijn geplakt, zullen we de prijs overhandigen aan de contactpersoon.

VEEL SUCCES!

P.S.1 In deze maanden heeft iedereen volop tuinafval. Zorg dat het niet in de grijze container komt!

P.S.2 Klein Chemisch Afval: wat is dat??? Lees het in de nieuwsbrief hiernaast.

P.S.3 De oogst van oude spijkerbroeken was overweldigend. Op 18 juni hebben jullie vast de Hearlik Heech schorten zien rondlopen in het dorp. Hartelijk dank voor alle broeken, hartelijk dank Susan, Jacqueline en Geertje voor het naaien!