Voorwoord

16 juli 2016

in Voorwoord

Beste lezer(es),

voorwoordlTussen alle bedrijvigheid door, zie ik toch nog even kans om voor de allerlaatste keer deze jaargang  het voorwoord te schrijven. Met de zomer voor de deur zijn er weer genoeg klusjes te doen om alles weer in orde te maken om geregeld buiten van het mooie weer te genieten. We hebben ook buien gehad, maar zo erg als in het zuiden en oosten van het land is ons (gelukkig) gespaard gebleven. Maar het regenwater en het warme weer heeft de tuin goed gedaan.  Genoeg te doen dus, want ook het onkruid schiet de grond uit…

Deze Sylboade is de zomereditie waar de maanden juli en augustus zijn gecombineerd tot één nummer. Zo kunnen de redactie en de vrijwilligers even genieten van hun vakantie om dan in september weer het eerste nummer van alweer de 35e jaargang uit te brengen! Dat we ons in de vakantie niet hoeven te vervelen mag wel duidelijk zijn. In deze Sylboade staan tal van evenementen en activiteiten aangekondigd. Misschien trekt u er wel op uit om naar het buitenland te gaan vakantie vieren, maar als u in eigen dorp blijft is er ook genoeg te beleven. Beleeft u iets bijzonders of heeft u iets opmerkelijks te melden dat u graag in de Sylboade geplaatst wil hebben, laat het ons dan weten! U kunt uw kopij per mail naar ons toesturen via email hidden; JavaScript is required.

Vanachter mijn bureau wens ik u dan ook een hele fijne vakantie toe en hoop u in het september nummer weer mogen te begroeten.

Marcel Langeland

Namens de redactie van de Sylboade