Voorwoord

11 september 2016

in Voorwoord

Beste lezer(es),

zonDe zomervakantie achter ons gelaten, pakken we de dagelijkse dingen allemaal weer een beetje op. We hebben mooie dagen gehad deze zomer. En wat was er veel te beleven en te doen in Heeg!! Fantastisch om te zien hoe het zomerprogramma en Timmerdorp weer plaatsvond in ons dorp. Complimenten hiervoor hoe dit weer was georganiseerd! De kinderen hebben genoten, maar ook voor de ouders en vakantiegangers die in Heeg te gast waren, was het goed vertoeven! Als afsluiter van de vele activiteiten heeft Heech Yn’t Findel ook weer een mooi programma opgesteld. Op het moment van uitkomen van dit nummer is ook dit feest alweer geweest en begint het echte leven weer…

De scholen zijn begonnen; voor de kinderen die voor het eerst naar de middelbare school gaan is dat natuurlijk weer een spannend moment. Alles nieuw en groter. Nieuwe vrienden en vriendinnen maken en wennen aan de nieuwe school, docenten en lesstof. Maar ook het verenigingsleven is weer opgestart… De sportverenigingen zijn begonnen en voor de volwassenen kunnen de activiteiten weer beginnen.

Voor ons als redactie kunnen we ook weer aan de bak! En wel voor de noemenswaardige 35e jaargang van de Sylboade! We hebben weer veel kopij binnengekregen, dus hadden we genoeg stof om door te nemen en te verwerken. Zoals u wellicht al is opgevallen, hebben we daarom een speciale omslag. Als redactie willen we volgende jaargang een andere foto laten prijken op de omslag. Vandaar dat we een oproep aan onze lezers doen om een mooie foto in te zenden dat een karakteristiek beeld geeft voor Heeg. Het kan uiteraard een beeld van(af) De Syl zijn, maar we hebben meer juweeltjes die het inzenden waard zijn. Kortom, pak uw camera en maak een mooie foto! We zien uw inzending met belangstelling tegemoet op email hidden; JavaScript is required.

 

Heel veel lees plezier met dit nummer van de Sylboade.

Marcel Langeland

Namens de redactie van de Sylboade