Yogales in Heeg

11 september 2016

in Aankondigingen

Yoga is populair, dat is sinds dit jaar ook in Heeg te merken. Liefhebbers kunnen uit verschillende soorten yoga-les kiezen en dat is goed, want bij ieder lichaam past een ander soort beweging. Zelf heb ik altijd veel gehad aan mijn yogalessen en gaandeweg is dat vaste rustmoment in de week steeds belangrijker voor me geworden. Dat wil ik graag aan anderen doorgeven.

Vanaf september combineer ik mijn werk als freelance journalist met het geven van yogalessen. Sinds 2014 volg ik de opleiding in Arnhem voor Dru yoga-docent. In september start ik met een vaste les op woensdagochtend in Sneek bij Yoga4U op het Kleinzand. Vanaf half oktober start ik ook in Heeg en wel in op een hele fijne plek, namelijk in de prachtige zaal van Stayokay op It Eilân.

De stijl van yoga die ik geef heet Dru: een vloeiende, dynamische yogavorm en die zich onderscheidt van andere yogavormen door eigen bewegingsreeksen op de ademhaling. De oefeningen helpen je verbinding maken met de stilte in jezelf en je energie weer te laten stromen. Dru yoga is door de zachte bewegingen voor iedereen te beoefenen.

Ik wil belangstellenden graag uitnodigen een vrijblijvende gratis proefles te komen volgen, om zelf te ontdekken dat yoga meer is dan een modetrend. Op mijn website www.freyayoga.nl en via Facebook kun je je daarvoor aanmelden.

Ik hoop je te zien, Freya Zandstra