Boeiernieuws

6 oktober 2016

in Boeiernieuws

Van een druk en leuk zomerprogramma gaan we weer door met ons eigen winterprogramma. Natuurlijk gaan we weer biljarten en klaverjassen. We hebben weer kroegquizzen op de agenda en mochten er genoeg teams zin hebben om een avondje “de baas” te zijn in het cafe dan doen we weer “Run de Kroeg”. De Barretocht is op 26 november en heel stiekem denken we al een beetje na over hoe wij ons 20 jarig jubileum in gaan vullen op 22 april!!! Maar voor het zover is:

Klaverjassen.
We hebben de data voor je op een rijtje gezet. We beginnen altijd om 20.00 uur en de inleg is €3.00.

     2016    2017  
7 oktober 6 januari  
28 oktober 27 januari
18 november 17 februari
16 december 10 maart
31 maart

Biljarten
13 oktober gaat de BC “De hjitte ballen” ook weer los met een avondje prijsbiljarten om er weer voorzichtig in te komen. Er is nog ruimte voor nieuwe leden dus als het jou leuk lijkt kom dan gerust een avondje langs. Onze vaste speel avond is op donderdag en we beginnen meestal rond een uur of acht.

Run de kroeg
Het is al weer een tijdje geleden dat een team een avondje de kroeg heeft “overgenomen”. Misschien dat er dit jaar wel liefhebbers zijn. De bedoeling is dat je met een groep vrienden/familie/ bekenden een leuk thema bedenkt zoals bijv: Back to the 80/90, Westernnight, Hippiejûn of iets dergelijks, om er een leuke en vooral gezellige avond ervan te maken.

Kroegquiz
Wie durft de strijd weer aan te gaan tijdens onze gezellige kroegquizen, geef je op met een team van max. 4 pers. en misschien gaat jouw team naar huis met de felbegeerde wisselbeker. De eerste quiz staat gepland op vrijdag 11 november.

Tot ziens in de Boeier!!