Bridgeclub Heeg

6 oktober 2016

in Bridgeclub Heeg

Kijken we in de winter uit naar het voorjaar, de dagen die lengen, mooi weer, lekker lang buiten zitten, in de zomer kijken we weer uit naar het najaar. Dan wordt het weer tijd om te bridgen. Ook al regent het wel eens in de zomer, elk seizoen heeft zijn bekoring.

Donderdag 15 september, het is in plaats van najaar nog volop zomer, zijn we al weer begonnen met het 27e seizoen van de bridgeclub met een A- en een B-lijn met elk 10 paren.
We beginnen deze avond, na een warm welkom van onze nieuwe voorzitter Piet Teerenstra, met een kort herdenken van Itty Nauta. Zij overleed afgelopen zomer.

Of het nu aan het warme weer lag en bijna tropische temperaturen in de zaal, ik weet het niet, maar het was een roerig begin van de competitie. Er moest weer heel wat bijgepraat worden na de zomer en de scherpte was er niet bij alle paren waardoor er ook veel over de spellen werd nagepraat. De uitslag was derhalve met ruim een half uur vertraagd. We proberen de volgende speelrondes beter de tijd in de gaten te houden omdat het voor sommige spelers anders te laat wordt.

We hopen er een mooi bridgejaar van te maken en zullen u weer maandelijks op de hoogte houden van het wel en wee van de bridgeclub.

Bridge is een leuk en uitdagend spel, wat je speelt met een vaste partner. Laat u niet wijsmaken dat het spel moeilijk is. Er bestaan natuurlijk enkele spelregels die je moet leren, maar dat is voor iedereen te doen. Het gaat bij bridge vooral logisch nadenken. Lijkt het u ook leuk om te bridgen en lid te worden van Bridgeclub Heeg? Wij starten een lesgroep als er minimaal 4 aanmeldingen zijn. Na 10 lessen kunt u al bridgen. Kijk ook even op de website: www.huismans24.nl/bridge.html

U kunt zich aanmelden bij leden van het bestuur:
Piet Teerenstra ,
Domien Flapper
Renske van der Werf

De uitslag van de eerste ronde:

 Renske van der Werf