BSO Bernewille

7 oktober 2016

in BSO Bernewille

Allereerst heten we Brechtsje en Tomas welkom op de BSO. Welkom en veel speelplezier bij ons. De vakantie is weer voorbij en de scholen zijn weer begonnen. Zowel het It  Wraldfinster als de Sint Jozefschool hebben het continurooster ingevoerd. Dit is voor de kids wel even wennen. Rond half drie zijn ze op de BSO. Nadat ze een koekje met drinken hebben gehad gaan ze eerst hun eigen gang. Want het motto van de BSO luidt: niks moet alles mag.

Ook hebben we net als voor de vakantie een thema op de BSO en het thema voor deze maand luidt: SPORT De eerste week beginnen we met een estafette en er wordt strijd geleverd door de boys en de girls, mooi om te zien.

Wanneer om 4 uur de eerste kinderen naar huis gaan(kort blok) gaan we om ongeveer half 5 fruit eten en dit laten ze hun lekker smaken. Kortom al weer een paar gezellige weken op de BSO.

Dan nog een leuke uitspraak,  Julian komt binnen met een auto. Achterop de auto zit een reservewiel. Zegt Julian “deze kan zwemmen hij heeft de zwemband mee”

Een sportieve groet van Geeske en Corina.