Voorwoord

7 oktober 2016

in Voorwoord

Beste lezer(es),

voorwoordAls u dacht dat het seizoen afgelopen was en er niks meer te beleven is in Heeg, dan heeft u het mis. Het was al een indrukwekkend seizoen, maar er staan nog een aantal mooie activiteiten en evenementen op de agenda. We hebben net de Jozefmarkt gehad, maar wat betreft muziek, film en theater hebben we nog wat in het verschiet. En ook het uitzonderlijk mooie weer maakt veel goed; record na record wordt verbroken met warmste dagen zo laat in september. Het maakt het in ieder geval mogelijk om nog even lekker in de tuin te eten, een terrasje te pakken of voor de vakantiegasten nog even een lastminute naar Heeg te boeken.

Als straks de dagen toch echt korter worden, is dat weer het ideale decor voor de Spokentocht die 22 oktober op het programma staat. Dan gaan jong en oud ’s avonds met bootjes over de spannende wateren in en rondom Heeg. Dat wordt weer griezelen…

U hebt er vast al over gelezen, Duurzaam Heeg. De organisatie in Heeg die zich inzet om Heeg en de Hegemers bewust van duurzaamheid te maken. Samen met coöperatie Duurzaam Heeg en Plaatselijk Belang Heeg organiseren zij 29 oktober een Duurzaamheidsmarkt waar u geïnformeerd kunt worden over artikelen en werkgroepen ter bevordering van duurzaamheid. In deze Sylboade leest u er meer over. Kom ook langs en laat u inspireren.

Ook hebben de kinderen binnenkort weer Herfstvakantie. Dan mogen de schriften en etuis in de la en is het tijd om lekker te spelen. Of misschien er nog even op uit naar een vakantiepark. Het wordt vast wel genieten geblazen.

Mocht u dan toch ergens een momentje voor uzelf kunnen vinden, dan is dat een goed moment om deze Sylboade erbij te pakken en er even lekker voor gaan zitten. Er staan weer interessante verslagen, verhalen en nieuwtjes in.

Heel veel leesplezier met dit nummer van de Sylboade.

Marcel Langeland

Namens de redactie van de Sylboade