Duim omhoog

1 november 2016

in Overig nieuws

Lifters
Inmiddels bereiken ons meer verhalen over lifters bij de liftplek, dus de paal lijkt meer in beeld te komen. Ook zelf zijn we druk aan het liften, en hebben we nog niet lang hoeven wachten:

“Afgelopen week weer gelift. Vanuit Heeg was ik met de eerste auto weg (“Daar is die paal toch voor!”) om 16 uur, dan rijden er niet veel auto’s trouwens. Vanuit Sneek om 19.00 uur duurde het zo’n 6 minuten. Mijn eigen overbuurvrouw stopte, waarmee maar weer helder is hoezeer we achter elkaar aan rijden. ”

Liften by night
“Mijn moeder zei het al: niet alleen gaan liften en zeker niet in het donker! Maar ja, wie de wachttijd ’s avonds wil testen, moet iets durven. Een ouderavond in Sneek leek een perfecte aanleiding. Er zouden die avond vast wel een paar andere ouders langs de liftplek rijden. En doet de zonnepaneel-aangedreven verlichting het ook inderdaad als je op het knopje drukt? Misschien leuk om een foto te nemen voor in de volgende Sylboade…? De verlichting werkt, maar binnen een paar tellen, nog voordat ik een foto van het licht kon nemen, stopte er al een auto. Overrompeld door deze razendsnelle lift, liet ik prompt mijn voornemen varen om in het donker alleen bij een bekende in te stappen. En dankzij deze aardige onbekende meneer stapte ik al binnen 10 minuten in Sneek uit. Tijd voor een kopje koffie in de kantine!”

Mail
Een paar mensen hebben lang moeten wachten op hun inlogcodes.
Excuses. Dit hebben we inmiddels aangepast.
Mocht niet iedereen inmiddels zijn code hebben ontvangen, mail ons dan op email hidden; JavaScript is required.

Heb je gelift van/naar Heeg en de verre omstreken? We horen graag je verhalen.

Je ontvangt dan snel een reactie.

Heeg & de verre omstreken
DuimomHeeg is bedoeld voor liften tussen Heeg en Sneek.
Wie schetst onze verbazing dat we inmiddels aanmeldingen hebben uit Sneek, Groningen, Nijmegen en Amsterdam.