Nieuws vanuit Talma State

2 november 2016

in Talma State

Beste dorpsgenoten,

 

contouren bouw

contouren bouw

De palen zitten al even in de grond en de fundering is gestort. De contouren zijn al goed te zien. Afvoerbuizen en verwarmingsbuizen zijn in zicht.

De vloerplaten liggen al klaar. Het gaat allemaal mooi op schema.

Wij als personeel en ook de bewoners hebben weinig overlast, ik hoop dat dat ook zo wordt ervaren in het dorp.

De bewegwijzeringsborden zijn helaas voor een deel of volledig weggehaald. Er zullen weer nieuwe worden geplaatst.

Vanaf 17oktober zullen de bewoners naast het koffiedrinken ook de warme maaltijd gaan gebruiken in het Atrium. Het buitenom naar het restaurant was voor een aantal toch te belastend en bovendien gaan de temperaturen naar beneden en zal het slechtere weer ook wel wat in aantocht zijn. Ook al mogen we niet mopperen wat het weer betreft.

Lekker ite

Vanaf december zijn we genoodzaakt om te stoppen met lekker ite. December i.v.m. de verschillende feestdagen en vanaf januari is het restaurant dicht. Restaurant gaat weer open tegelijk met de oplevering. (deze staat vooralsnog gepland mits april 2017)

Burendag

Burendag

Bewoners Talma State en it Hofke op de boerderij.

In het kader van burendag 2016 kwam er een uitnodiging bij een collega van welzijn, voor kofje bij de boer bij familie Osinga in Oudega. Met een groep uit Talma State en it Hofke in Oudega en de enthousiaste chauffeurs kregen ze een rondleiding over het bedrijf, stond de koffie met gebak klaar en kreeg een ieder een goodiebag met producten van Weide Weelde! Wat een topmiddag!

Een hartelijke groet vanuit Talma State.

Foekje Bakker