BSO Bernewille

23 december 2016

in BSO Bernewille

In de herfstvakantie waren de BSO kinderen druk in de weer met de pompoenen.

Emma: “Uit school ga ik altijd één keer per week naar de BSO. Als we daar dan zijn gaan we eerst wat drinken met een koekje. Als we dat op hebben gaan we iets doen bijvoorbeeld buiten spelen,of in de poppenhoek spelen of leuk knutselen. Het leuke aan de BSO is dat je er van alles kan doen. En als er iets is kan je naar Corina of Geeske gaan. Ik ga om 4 uur altijd naar huis, die kinderen die nog wat langer blijven krijgen dan nog een appeltje. Groet Emma.”

Op de BSO gaan ook af en toe de mouwen omhoog!!

Zo vlak voor de feestdagen proberen we verschillende recepten uit. Dit recept willen we graag met u delen.

Ingrediënten (voor 16 kaasstengels)

  • 4 plakjes bladerdeeg
  • geraspte kaas
  • zout en peper
  • geklutst eitje

Snij de plakjes bladerdeeg in 4 stroken en smeer deze in met ei. Prik er met een vork wat gaatjes in en strooi kaas over de reepjes bladerdeeg. Leg de repen deeg op een bakplaat en strooi naar smaak een beetje peper en zout op je kaasstengels. Dit hoeft niet per se maar maakt het wel net even wat lekkerder. Bak de bladerdeeg kaasstengels in 14 minuten op 225 graden.

Hele fijne kerstdagen & een happy new year!

Groet,Geeske, Saskia en Corina