Duurzaam Heeg

24 december 2016

in Overig nieuws

WORDT DIT JAAR NOG KLANT VAN NOORDELIJK LOKAAL DUURZAAM

Als coöperatie duurzaam Heeg willen wij u graag als lid ontmoeten. Het is echter nog belangrijker dat u klant wordt van NLD energie. Ieder jaar vloeit er 75 euro/klant in de kas van coöperatie duurzaam Heeg. Het aantal klanten die hun gas en elektrisch afnemen bij NLD energie groeit gestaag. Per jaar kunnen we rond de 3000 euro inzetten voor duurzame projecten in Heeg. Weet u nog dat dit voor Heeg 75000 euro kan worden, maar dan moet u wel klant worden van NLD energie (http://nldenergie.org/duurzaam-heeg). Om de prijs hoeft u het niet te laten. We benadrukken nogmaals dat overstappen geen gevolgen heeft voor uw voorzieningen, u merkt er niets van als u overstapt. Wacht niet langer, meld u dit jaar nog aan, ook als uw contract bij de huidige leverancier nog loopt. NLD energie zorgt ter zijner tijd voor een geruisloze overstap.

Foppe kiest voor lokale duurzame energie
Us eigen enerzjy! Fan eigen grûn en op us eigen wize. Ik bin klant en dit kin grut wurde as wy dit meimekoar oppakke. Krekt as mei it Foppefonds: meimekoar de skouders der ûnder!

 Foppe de Haan, ambassadeur Ús Koöperaasje

Volgende nieuwsbrief: postcoderoos Ottenhome en zonnepanelen voetbalvereniging Heeg.

Wilt u meer informatie over duurzaamheid en klant worden van NLD energie, gebruik dan onderstaande links en telefoonnummers:

www.plaatselijkbelangHeeg.nl
www.duurzaamheeg.nl
www.noordelijklokaalduurzaam.nl

 Anton van Wijk
Wybe Douwe Cnossen
Sjoerd Ypma
Tjalle Reitsma
Hans Ringnalda
Klaas van der Velde

 WIJ WENSEN U FIJNE FEESTDAGEN EN EEN GEZOND EN DUURZAAM 2017!