Ottenhome Heeg nu ook voor camperverhuur

7 maart 2017

in Overig nieuws

 

Ottenhome Heeg bezorgt vanaf heden niet alleen watersportliefhebbers, maar ook liefhebbers van kamperen een onvergetelijke vakantie. Door de uitbreiding met de bedrijfstak campers voorziet de organisatie sinds begin 2017 nog beter in de vakantiebehoeftes van de consument.

 Jan IJben, directeur Ottenhome Heeg: “We zijn ontzettend blij met deze nieuwe ontwikkeling binnen ons bedrijf. Het verzorgen van campervakanties sluit perfect aan op onze watersportactiviteiten. Op deze manier kunnen we vakantiegangers een breder aanbod bieden vanuit het vakantiedorp Heeg. Uiteraard op onze eigen toegankelijke en servicegerichte manier!”

Voor ieder wat wils
Het aanbod Knaus en Tec campers van Ottenhome Heeg bevat voor ieder wat wils. Zo zijn ze geschikt voor 2 tot 6 personen, allemaal volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. De campers beschikken over ruime slaapvertrekken, comfortabele eethoek, ruime keuken en voldoende opslagruimte. Bijkomend voordeel: ze zijn allemaal te huren met B-rijbewijs!

Onbezorgd vakantieplezier
Ottenhome Heeg is een gerenommeerde organisatie op het gebied van recreatie, watersport en evenementen. Vanuit watersportdorp Heeg bezorgen ze jaarlijks honderden vakantiegangers een onvergetelijke boot- of campervakantie. Daarnaast organiseren ze evenementen en bieden ze mogelijkheden voor bootstalling.
Meer weten over de campers van Ottenhome Heeg? Kijk op

www.ottenhomeheegcampers.nl!