A.K. It Heechhus

10 april 2017

in It Heechhus

 

En dat is het toch echt zover…de allerlaatste inzending dit seizoen van ons in de Sylboade. We sluiten dit seizoen af met (wat ons betreft) een muzikale topper:

WIEBE – ∆ELTA  

ZATERDAG 8 APRIL om 20:00 UUR. ENTREE: €7,50 P.P

 Over het theaterconcert ∆ELTA: 

De drie mannen van de band WIEBE gaan met hun nieuwe popalbum ∆ELTA op tournee, van grote zalen tot intieme muziekpodia. In dit theaterconcert laat deze nieuwe popformatie horen wat ze muzikaal in hun macht hebben, met sfeerrijke popballads en energieke uptempo songs.

Met het album ∆ELTA geeft de band beeld aan waar ze mooi klaar mee zijn: de quarterlife crisis. De liedjes gaan over levensvragen die spelen in het leven van een jong volwassene. ‘Vannacht lag ik weer wakker. Wie ben ik nou eigenlijk? En wat wil ik? Ik wil de wereld over met onze muziek. Maar kunnen we dat? Kunnen wij rocken? Hebben wij dat? Moeten we niet als een gek overal spelen, kroegen waar het bier tot aan je knieën staat? Hadden we dat niet al lang moeten doen? Zijn we al te laat?’

Over de band:

De band WIEBE maakt toegankelijke, speelse popmuziek, met Engels- en Friestalige teksten die voor iedereen herkenbaar zijn. De band bestaat uit Wiebe Kaspers, Daan Slagter en Florian den Holander. Tijdens het spelen spat de energie en muzikaliteit van het podium waarbij het publiek altijd omvergeblazen thuis komt.

Hun tweede album ∆ELTA verscheen in december 2016, en heeft de bijzondere vorm van een driehoek. De single Help, help, help (met een speciale 360 graden videoclip) verscheen in oktober 2016, en hun debuutalbum verscheen in februari 2015.

Na allerlei verschillende projecten (Wiebe speelde o.a. bij de 3FM Serious Talent-band When We Are Wild) wisten ze met deze nieuwe formatie de finale te behalen van de Kleine Prijs van Friesland 2015, en dit jaar zijn ze genomineerd voor de Bernlef Prijs én de Klipkar award voor beste clip tijdens de Friese Popawards 2016, en de laatste hebben ze in de wacht gesleept!

De speciale 360 graden-clip kan bekeken worden via de zoektermen: WIEBE – Help, help, help. Of via de link: https://www.youtube.com/watch?v=Sg0k75zblDw

Bekijk de agenda op: www.wiebe.nu, of volg ze op Facebook:

https://www.facebook.com/profile.php?id=806330432772735&fref=ts

Kortom, kom kijken en luisteren naar mooie muziek! Het is gegarandeerd genieten voor alle leeftijden!

En dan tot slot nog een woord van dank naar jullie. Hartelijk dank in de getoonde interesse in de activiteiten die we dit afgelopen seizoen met veel plezier voor u hebben mogen organiseren. We hopen dan ook van harte u volgend seizoen weer vele malen te mogen begroeten! Wij zijn inmiddels alweer druk bezig met de programmering voor volgend seizoen wat naar onze mening weer voor elk wat wils word. Oude klassiekers komen weer terug maar ook hele nieuwe activiteiten. Graag tot ziens in september in ons Heechhûs!

Sybout Jaasma, Anja Andringa, Jan Buwalda, Robert Bakker, Marlisa Oosterloo, Jannie ter Braake en Joke Broersma.