Oproep Talma State

10 april 2017

in Talma State

Zoals u misschien wel weet kan Talma State niet zonder vrijwilligers. En gelukkig hebben we er een hele groep! Nu zijn we voor de weekenden nog op zoek naar vrijwilligers die ons zouden willen komen helpen.

Groepsverzorging: De tijden zijn ongeveer van 09.30 – 13.00. Het is gezellig een kopje koffie meedrinken, een gezamenlijke activiteit doen zoals een spel, koken of bakken, wandeling maken etc. de afwas met de deelnemers doen en met elkaar de maaltijd nuttigen. Er is altijd een vaste medewerker welzijn aanwezig.

Restaurant (samen eten in het Atrium): De tijden zijn ongeveer van 11.30 – 13.00. Het is tafeldekken, helpen met het serveren van de maaltijd, na het eten afruimen. Er is altijd een vaste medewerker van het restaurant aanwezig.

Belbus: Onze belbus rijdt iedere dag van 8.00 – 20.00. Het brengen van mensen van A naar B. Helpen met boodschappen. Het brengen naar familie/vriend(in) of een bezoekje aan de kapper. De ene dag staan er meer ritjes gepland dan de ander dag. Leuk, dankbaar en variërend vrijwilligerswerk. De startlocatie van de Belbus is Talma State.

Lijkt u dit leuk en zou u eens in de twee weken, of eens per maand of vaker een dag in het weekend beschikbaar zijn, schroom dan niet en neem even contact op met een medewerker van Talma State, of bel met de receptie: 443500