25e Heechspanning!

5 mei 2017

in Aankondigingen

Nog 3 weekjes en dan is het alweer tijd voor Heechspanning 2017! En wel een heel speciale Heechspanning want het is dit jaar voor d 25e keer. Een lustrum dus daar moet je bij wezen! Op het moment van schrijven van dit stukje weten we nog niet precies hoe alles gaat komen door alle werkzaamheden in het dorp (de bouw van Talma State, hoe ziet dat er straks uit? Het platgooien van de gebouwen bij Foekema, kunnen we er nu wel langs met onze route?) Je snapt wel dat wij een spannende winterperiode achter de rug hebben en dat terwijl we met ons lustrum bezig zijn te organiseren en dus graag wat groter uitpakken. Wel is er besloten, hoe dan ook, dat we dit jaar weer een slotact hebben. En dat betekent dat we dus iets langer door gaan!

Om ook dit jaar alles weer te organiseren hebben we jullie hulp nodig! Zonder het dorp geen Heechspannig. Daarom hebben we de brief net weer verspreid waarin we vragen om een bijdrage. Vul hem snel in en lever hem in bij Coop Gerritsma of Kapsaln Paula. Maak je een bedrag van €12,- of meer over (wel graag voorzien van naam en adres) dan brengen we een programmaboekje bij je thuis. Zo weet je als eerste wat we allemaal voor jullie in petto hebben en of het natuurlijk gelukt is met de route.

Ook draaien we de dag met allemaal vrijwilligers, sommigen al vanaf het begin en anderen nog maar net. Lijkt het jou ook leuk om te helpen? Meld je dan bij een van het bestuur. We zoeken onder andere mensen in onze verkoopkramen, podium opbouwers, boekjeverkopers en parkeerbegeleiders.

Ons programma krijgt wel al aardig vorm. Zo zullen de dames en heren van het Putkapel Heechspanning weer openen, komt Twarres weer gezellig langs en zo nog veel meer. Zullen de mensen van het Atrium weer langs komen met hun dans-voorstellingen en natuurlijk nog veel meer (wat natuurlijk allemaal in ons boekje staat 😉 )

Allemaal tot 25 mei, dan maken we er samen weer een onvergetelijke dag van!