Timmerdorp Heeg

2 mei 2017

in Evenementen

In de voorgaande sylboade hebben jullie al kunnen lezen dat het timmerdorp dit jaar zal plaatsvinden vanaf dinsdag 25 juli tot en met vrijdag 28 juli 2017.

Bouw dit jaar “ het huis van je dromen!

Het timmerdorp zal dit jaar weer neerstrijken bij de Pharshoeke en jullie mogen er een huis van je dromen maken! Naast het timmeren worden er ook dit jaar weer allerlei andere activiteiten georganiseerd en komt uiteraard de jury langs om jullie bouwwerken te beoordelen en sluiten we weer af met het groots kampvuur op de rakkenpolle!

Inschrijving

Op maandag 15 mei aanstaande zullen de flyers met daarop de informatie over het aanmelden van kinderen worden verspreid via de school. De kinderen kunnen weer digitaal worden aangemeld, maar daarover meer op de flyer. Houd er rekening mee dat er tot 5 juni aanstaande kan worden ingeschreven. Er kunnen ongeveer 150 kinderen meedoen en VOL = VOL. De kinderen die het formulier niet via de school krijgen uitgereikt, kunnen zich vanaf 15 mei melden via de Gmail: email hidden; JavaScript is required.

Vrijwilligers

Om de timmerdorpweek voor 150 kinderen goed te kunnen laten verlopen hebben we veel vrijwilligers nodig. Wij willen dit jaar graag kunnen rekenen op de inzet / hulp van alle ouders (dan wel dat de ouder iemand regelt) Dit betekent dat tegenover een aanmelding van een kind (dan wel meerdere kinderen uit 1 gezin) minimaal 1 dagdeel hulp staat. Op het digitale aanmeldformulier kan worden aangegeven wanneer je kunt komen helpen.

Wil iemand anders, dit hoeven echt niet alleen de ouders van de deelnemende kinderen te zijn, in die week komen helpen, graag! Dit kan digitaal worden doorgeven, via de volgende link: http://goo.gl/forms/Yw70IqvGY3 . Na het invoeren van deze link tref je het zogenaamde vrijwilligersformulier aan waarop aangegeven kan worden wanneer je ons wilt helpen. Het is voor ons wel handig dat de vrijwilligers via dit formulier worden aangemeld, maar lukt het niet om het op deze manier door te geven, dan kan je altijd een mail sturen naar ons email adres: email hidden; JavaScript is required!

 Maatschappelijke stage

Vorig jaar waren wij erg blij met de scholieren die hun maatschappelijke bij ons hebben gelopen. Daarom onze vraag ook nu weer, zijn er weer scholieren die tijdens de timmerdorpweek hun stage willen lopen? Geef dit dan alvast door via de eerder genoemde link of Gmail!

Bestuursleden gezocht

Het timmerdorpteam zoekt enthousiaste mensen die mee willen helpen met de voorbereidingen van de timmerdorpweek. Wij zijn een gezellig team dat probeert een leuke week voor de kinderen te regelen. Vind jij het leuk om met kinderen om te gaan en hou je ervan om te organiseren en leuke activiteiten te bedenken? Stuur dan een mailtje naar email hidden; JavaScript is required