Volkstuinvereniging Heeg

2 mei 2017

in Heechereltsjes

Een moestuin onderhouden is leuk werk, én het levert wat op! Het is de combinatie van liefde, aandacht, hard werken die maakt dat er een gezond maal op tafel komt. De huurprijs per vierkante meter is +/- 27 cent, afhankelijk van het aantal verhuurde percelen. De vereniging beheert het complex en heeft geen winstoogmerk. De leden zijn gebonden aan richtlijnen van onze statuten, en bevestigen dit met een handtekening. Eén keer per jaar is er, in het voorjaar, een ledenvergadering. In het najaar komt de penningmeester langs. Bovenop de huurprijs komt een vast bedrag van 6 euro per jaar voor bestuurlijke kosten (RegioBank, Kamer van Koophandel, zaalhuur e.d.)

Er is nu nog een perceel van 100 m2 vrij.

Aanmelden bij de secretaris G. Banus, Bûterhoeke 32.