Yippee kleinschalige kinderopvang

5 mei 2017

in Yippee

Allereerst heten we Iris, Noortje, Anna en Reena welkom bij Yippee, veel plezier bij ons! En hebben we afscheid genomen van Ymke, veel plezier bij de gastouder! Kinderopvang Yippee heeft onlangs een nieuwe website gelanceerd. Hier staan informatie en nieuwtjes op over de locatie Sneek en Heeg. Neem gerust een kijkje op http://www.yippee-kinderopvang.nl/.

We hebben afgelopen maand veel buiten kunnen spelen met dit mooie weer. Ook kan de zandbak weer open en daar genieten de kinderen volop van. De hele zandbak zat dan ook gelijk helemaal vol! Ook met het speelgoed dat er is gaan de kinderen volop spelen. Stoepkrijten, voetballen, bolen, verstoppertje, fietsen, steppen etc.

De week voordat het pasen was is de paashaas langs geweest bij Yippee! Er lagen allemaal paaseieren verstopt in de tuin, de paaseieren mochten de kinderen opzoeken, maar de paashaas had de eieren goed verstopt! Tot slot, toen alle paaseieren gevonden waren, smulden de kinderen allemaal van één paasei.

Ook zijn de kinderen afgelopen maand naar boer Bakker geweest om de lammetjes, schapen en kalfjes te bewonderen. Maar voordat we naar boer Bakker gingen, hebben de kinderen een lammetje gemaakt op papier. Het lammetje kreeg wol op zich en een beetje gras om zich heen. Toen we arriveerden bij Boer bakker mochten de kinderen eerst bij de schapen en lammetjes kijken, de kinderen mochten de lammetjes bewonderen en aaien. Nadat we bij de lammetjes zijn geweest mochten we bij de kalfjes kijken, er was zelfs een kalfje die nog maar een paar uur oud was! De kinderen mochten de kalfjes (hagelslag) eten geven en bewonderen, dit was natuurlijk prachtig. Ook was er een pony genaamd Sietse, de pony mochten ze aaien. Nadat we alle dieren hadden gezien gingen de kinderen spelen in de grote zandbak, wat een plezier! En hier hoort natuurlijk een pakje fristi bij!

Kortom, we hebben een gezellige middag gehad bij boer Bakker en hopen we om volgend jaar weer te komen. Bedankt boer Bakker!