Timmerdorp Heeg 2017

7 juni 2017

in Overig nieuws

Bouw het huis van je dromen

Dit jaar bestaat Timmerdorp Heeg vijf jaar en dat moet gevierd worden! We hebben een paar hele leuke activiteiten in de planning staan! Het thema dit jaar is: Bouw het huis van je dromen!

Het timmerdorp zal dit jaar weer neerstrijken bij de Pharshoeke en hopen dat dit tijdens de timmerdorpweek vol zal staat met heel veel verschillende droomhuisjes. Naast het timmeren worden er weer allerlei activiteiten georganiseerd, komt de jury langs om de bouwwerken te beoordelen en sluiten we weer af met het groots kampvuur op de Rakkenpolle!

 

In de voorgaande Sylboade hebben jullie al kunnen lezen dat het timmerdorp dit jaar zal plaatsvinden vanaf dinsdag 25 juli tot en met vrijdag 28 juli 2017.

 Inschrijving

De inschrijving is in volle gang en duurt tot 5 juni. Op de flyer, welke de kinderen hebben meegekregen via de school, staat vermeld hoe de kinderen kunnen worden aangemeld. Er kunnen ongeveer 150 kinderen meedoen en VOL = VOL. De kinderen die het formulier niet via de school krijgen uitgereikt, kunnen zich melden via het Gmail-adres: email hidden; JavaScript is requiredVrijwilligers

Mocht jijzelf of iemand die jij kent wat tijd over hebben (en dit hoeven echt niet alleen de ouders van de deelnemende kinderen te zijn) in die week en willen komen helpen, dan kan dat alvast digitaal doorgeven worden, via de volgende link:  http://goo.gl/forms/Yw70IqvGY3. Na het invoeren van deze link tref je het zogenaamde vrijwilligersformulier aan waarop aangegeven kan worden wanneer je ons wilt helpen. Het is voor ons wel handig dat de vrijwilligers via dit formulier worden aangemeld, maar lukt het niet om het op deze manier door te geven, dan kan je altijd een mail sturen naar ons email adres:  email hidden; JavaScript is required!

Maatschappelijke stage

Vorig jaar waren wij erg blij met de scholieren die hun maatschappelijke stage bij ons hebben gelopen. Daarom onze vraag ook nu weer, zijn er weer scholieren die tijdens de timmerdorpweek hun stage willen lopen? Geef dit dan alvast door via de eerder genoemde link of Gmail!

De organisatie: Rein Brouwer, Carola vd Meulen, Wybe Douwe Cnossen , Egbert Jongstra, Petra Grondsma, Hilde Dijk , Akke de Jong en Emma Stulen