Extra redacteur voor Sylboade gezocht

10 juli 2017

in Ingezonden mededeling

Het is ons als redactie laatst weer eens duidelijk geworden hoe snel de tijd voorbij vliegt. Het huidige team van redactieleden werkt nu alweer ruim 5 jaar samen om van elke Sylboade weer een “pronkstikje” te maken. Vooruitlopend op een wisseling in het bestuur willen we alvast ons redactieteam versterken zodat hij/zij de tijd heeft om eerst rustig met ons mee te draaien en ervaren wat de functie inhoudt.

We zijn op zoek naar iemand die bekend is met het gebruik van computers voor tekstverwerking en eenvoudige fotobewerking. Basiskennis hiervoor volstaat, want al doende worden de fijne kneepjes je al gauw bijgebracht. Naast de technische kennis verwachten we ook een goede taalvaardigheid, nauwkeurigheid, enthousiasme en bovenal gezelligheid (want na de sluiting van de redactievergadering houdt het bij ons niet direct op;-)

De Sylboade komt 10x per jaar uit, waarbij we voor elk nummer een redactievergadering (bij één van de redactieleden thuis) hebben waar we de agendapunten en ingekomen kopij bespreken en beoordelen. Als redactielid help je mee aan het tekstueel controleren, opmaken en samenstellen tot een compleet digitaal document die dan omgezet wordt zodat het door de drukker gedrukt en ingebonden kan worden.

Spreekt deze functie je aan en herken je jezelf in het gevraagde profiel, stuur ons dan een mailtje naar email hidden; JavaScript is required o.v.v. Extra redacteur. We zien je berichtje met belangstelling tegemoet!

 Marcel Langeland (voorzitter)