Yippee

19 december 2017

in Yippee

Allereerst heten we Jente en Tye (KDV) en Hanna (BSO) van harte welkom bij Yippee, veel speelplezier bij ons! En nemen we afscheid van Jan en Wim (BSO).

KDV:
Het is volop herfst, zo ook op het kdv. We spelen veel buiten tussen de bladeren en de harde wind. En knutselen de mooiste dingen.
Zoals egels, spinnen, paddenstoelen en bladeren.
Ook oefenen we met liedjes:

Herfst, herfst wat heb je te koop,
Honderdduizend blaadjes op een hoop,
Zakken vol met wind, Ja mijn kind
Ik hoop dat jij me aardig vindt!

De kinderen van het KDV hebben een mooie lampion gemaakt. Met deze lampion mochten de kinderen op 11 november hun geleerde versje laten horen. We hebben verschillende versjes geoefend met de kinderen.

Op dinsdagmorgen 5 december heeft het kdv een sintmorgen georganiseerd, de kinderen worden omgetoverd tot echte zwarte pieten!
Ze gaan over de daken leren lopen, pakjes in de schoorsteen gooien en leren een koprol te maken. We gaan er een gezellige ochtend van maken!

BSO:
Op de bso wordt druk geoefend voor het disco feest, er wordt o.a. een quiz georganiseerd met erg moeilijke vragen. Er komen ‘echte’ DJ’s die prachtige muziek maken. Het discofeest wordt op 12 december georganiseerd voor alle kinderen van de BSO.

Ook op de bso wordt er veel buiten gespeeld met de stokken en bladeren, ze doen er verschillende spelletjes mee en hebben veel plezier!